Da li imate preko 18 godina?

DJ Petko i Akioki / Soul Print Recordings Tropical mix for JDX

MIX NEDELJE

Autor:
0
0

I ove godine, JDX stage na Petrovaradinskoj tvrđavi pružaće VIP oazu Exit Festivala. Svoj peti rođendan, Jack Daniel’s Experience proslaviće u okviru potpuno novog izgleda stejdža, koji ove godine neće imati američki JDX truck bar koji je bio simbol ovog kutka prethodne četiri godine, već – pravi Linchburg skver iz Tenesija.

JDX oazu otvara MTV žurka na kojoj nastupa Sajsi MC uživo, kao i mladi pančevački mladi bend “Ljubičice”. Moći ćete da čujete i najbolje od domaće scene afirmisanih bendova i DJ-eva među kojima će nastupiti “Grupa Ti”, DJ-evi Ewox i Tamarinski, hip hop spektakl “Vatra” i etiketa “Soulprint” koju će predstavljati DJ Petko, koji vas ovim mixom sa Akiokijem zagreva za JDX.

“Soul Print” je nezavisna izdavačka kuća i skup beogradskih djejeva Zoran Petkovski (Dj Petko), Andrija Eric i Oliver Djordjevic (Akioki) i Djordje Popovic (DJP). Ekipa koja istražuje i definiše žanr house muzike, bez predrasuda, koristeći i žive instrumente i vokale i stvarajući kompletno umetničko delo, prožeto dramom, poetikom i ekstravagancom. Do sada, okupila je izvođače kao što su Life Recorder, Simoncino, Deep Space Orchestra, Andy Ash, Georg Levin, Herb LF, Adham Zahran, Fil Lavin, Florian Muller, Henri L, Ingo Sanger, a dobrodošli su i svi ostali koji žele da daju svoj doprinos i učestvuju u širenju prvobitne zamisli – kontinuirani protok ideja, izražavanje kreativnosti, razvoj umetnika i njihovih stilova. U septembru objavljuju drugo vinil izdanje “Hope In The Soul” E.P poznatog Francuskog producenta Life Recorder-a sa tri remiksa jos popularnijeg Simoncino-a.

soulprintrecordings.com

Tracklist:

  1. Vakula & Kuniyuki - Session North #1 (Kuniyuki Version) / Sound Of Speed
  2. Madioko N Rafika - Ellelli (Kalabrese Remix) / Innervisions
  3. Einzelkind - Blues for Yous (Roman Flügel Remix) / Cécille Records
  4. Genius Of Time - Juno Jam / Red Eye Records
  5. Alejandro Mosso - Islote / Mosso
  6. Guillaume & The Coutu Dumonts - Northbound / Circus Company
  7. Red Rack'em - Brazilian Nuts' / City Fly
  8. Left - Hell's Heat / Cityfox
  9. Basti Grub - Mirando el Sol / Hoehenregler
  10. Garnier - Psyche Delia / MCDE

Lajkuj:

Ostavite komentar:

Slični članci: