Da li imate preko 18 godina?

Dejan Milićević – Radio MIX

MIX NEDELJE

Autor:

“Mix from house to tehcno and back” – Dejan Milićević

Dejan Milićević svoju dj karijeru započeo je kao petnaestogodišnjak u legendarnom beogradskom klubu Industrija, rame uz rame sa Markom Nastićem. Osvojivši veliki broj nagrada dospeo je do agencije KneDeep, preko koje je do danas nastupao na skoro svim relevantnim festivalima (Sonar, Dance Valley, Awekenings, Tomorrowland, Monegors…) i regionalnim klubovima. Njegov stil kombinuje house i techno zvuke, a poznat je i po eksperimentisanju sa poznatim duvačkim orkestrom Dušana Skovrana i mešanju Mocartovih kompozicija u klupske bitove.

Posle preko 80 ep-eva, 2011. godine izlazi Dejanov prvi album, koji je Trust and the Purpose (Gillesku Records) rasprodao za samo pet dana. Naredi album, “Just Keep Talking Girl” objavljen je u avgustu 2012. za Plastic City, uz odličan prijem kod publike.

Poslednjih pet godina, Dejan sarađuje sa Burn energetskim pićem. Radeći kao njihov ambasador, održao je brojna predavanja promovišući Burn Audio Tool softver. 2013 Dejan je pokrenuo novu vinyl-digital izdavačku kuću pod imenom Tit0 (Tit Zero Recordings) čiji je prvenac na mikrofonu obeležio legendarni DJ Rush.

Dejanov rad možete pratiti preko soundclouda, mixclouda, beatporta, discogsa, a za buking ga kontaktirati preko agenta čiji se podaci nalaze na njegovoj fejsbuk stranici.

Lajkuj:

Ostavite komentar:

Slični članci: