Da li imate preko 18 godina?

Mix for Sunset Listening

Hladno voće ili hladno piće. Ili i jedno i drugo. Ovo je miks za zalaske sunce pored reke, jezera ili mora!

Autor:
0
0

Idealan miks za početak leta. Hladno piće pored reke. Skok u ledeno jezero. Kriška lubenica pored mora. Ili jednostavno ležaljka negde u gradu. Vaša terasa ili bašta nekog kafića. Uživajte u onome što je za početak najtoplijeg godišnjeg doba spremio Sertac Ogul.

Šta je bila inspiracija za ovaj miks?

Ovaj miks se sluša uz zalazak sunca, uz po koju krišku hladnog voća, poput lubenice ili kruške… i po koju rakiju uz to.

Kakav ti plan za ovo leto?

Da pravim muziku kao lud. Moj muzički partner Serif Arzik i ja u ovom trenutku radimo na EP-u, skoro da smo ga završili. Imamo zanimljive goste na EP-u, poput Kezz ili Pjera Živića (Mousakka/Threesome). Veoma smo uzbuđeni zbog toga. U međuvrenu biće još remiksa. Na putu je i Midnight Orient Compilation Album. Kao što sam i rekao, plan mi je da pravim muziku tokom leta. Uskoro u grad dolaze moji roditelji, tako da mi predstoji jedenje mamine hrane, priče sa ocem o budućnosti i pravljenje muzike (smeh). Zamalo da zaboravim, uskoro počinjem i da sviram u jednom bendu.

foto: Miljana Niković

Kako si došao u Beograd i koja su ti omiljena mesta odnosno barovi i klubovi u gradu?

Preselio sam se u Beograd pre više od tri godine zbog master studija. Omiljena mesta… defitivno je KC Grad moja druga kuća. Pored toga, veoma često sam tokom dana u Meduzi gde sa ekipom radim, pišem mejlove i slično, sviđa mi se njihov ledeni čaj. Takođe, s vremena na vreme, Supernatural kada odlučimo da ostavimo pušenje, što se događa gotovo svaki vikend (smeh). Tezga je idealno mesto za večeru, Ljubimac za zagrevanje pre klubova. Što se klubova tiče letnje verzije 20/44 i Drugstore-a.

Muzičke preporuke za ovo leto?

Novi album Altin Gun’s, svakako će se vrteti u mom stanu tokom leta. To su pesme koje pripadau generaciji mojih roritelja. Kompletna diskografija benda Baba Zula kao priprema za njihov nastup u septembru u Beogradu. Takođe preporučujem Tuğçe Kurtiş – Songs for My Grandmother Remixes, posebno Acid Pauli remix. Simple Symmetry – Beginner’s Guide to Magic Ep from Disco Halal je takođe veoma dobar.

 

*naslovna fotografija: Tommaso Fornoni

Tracklist:

 1. Tiger Lillies - Ah Life (chöko aba edit)
 2. Arleta - Teliose To Panigiri (Kosh Edit)
 3. Susumu Yokota - Don't Go To Sleep (chöko aba edit)
 4. Kraut - Va Savoir Pourquoi (Kraut Edit)
 5. Mehmet Aslan feat Idil Mese - Efsun
 6. Hoj & Modd feat Amega - Telefade (No Hurry edit)
 7. Uwe Lacto - Krishna Dub Edit
 8. Iorie - Drunk n High (Fake Mood Edit)
 9. Kerala Dust - Untitled (Late Sun)
 10. Hupke - Spirit
 11. Hani Niroo - Shab Bood (Detmold edit)

Lajkuj:

Ostavite komentar:

Slični članci: