Da li imate preko 18 godina?

Mila Sila – hit singl iz filma “Munje opet”

Autor:

Kao i pre punih 20 godina, dugoočekivani nastavak filma Munje pod nazivom Munje Opet, obojen je dobrom muzikom za koju su zaduženi Prti Bege&Hornsman Coyote, Coby, Vizelj, Sitzpinker, Sasha, Jarboli, Baby Motorolola… Posebna muzička poslastica je spot Mile Sile, muzičke zvezde u usponu koju u nastavku filma tumači Miona Marković.

Mila Sila je u filmu savremena srpska muzička zvezda koja živi od milionskih YouTube pregleda, u viralnom vrtlogu Instagrama i TikToka, uz neizbežna vikend gostovanja pred dijasporom, nalazi se u centru novog zapleta koji staru ekipu vodi čak u Beč. Autor pesme je Coby u produkciji Bassivity digital. 

Ekipa filma pustila je specijalni muzički video kao najavu.

 

Premijera filma zakazana je za 29. mart u mts Dvorani uz dve projekcije, posle čega film ulazu u bioskopsku distribuciju.

Legendarna ekipa predvođena Sergejem Trifunovićem, Borisom Milivojevićem, Nikolom Đuričkom, Sekom Sablić, Majom Mandžukom, Milicom Vujović, Draganom Macom Marinkovićem, Mionom Marković, Vladom Kovačevićem, upotpunjena je i mladim glumcima Ivanom Zečević, Markom Pavlovićem i Stojšom Oljačićem, ali i poznatim reperima Ivanom Ivanovićem Juiceom i Smoke Mardeljanom. Reditelj filma je Radivoje Andrić, a scenarista Srđa Anđelić.

 *fotografije: Aleksandar Letić

Lajkuj:

Ostavite komentar:

Slični članci: