Da li imate preko 18 godina?

Maratonski rokenrol u srcu Cetinjske

Elektropionir pripremio bogat program za kraj 2018 i početak 2019.

Autor:
0
0

U klubu Elektropionir kreće serija koncerata. Nežni Dalibor, Virvel, Obojeni program, Rambo Amadeus, Artan Lili i Autopark. Od 7. decembra do 4. januara.

Nežni Dalibor obeležava 10. rođendan debi albuma ,,Sredstva i veštine” (Odličan hrčak, 2008) .Te 2007. godine beše kako ,,Jutro će promeniti sve”.
I jeste! Na čuvenoj kompilaciji, koja je prezentovala Novu srpsku scenu, koja se tada rađala u hodnicima BIGZ-a, našla se i pesma ,,Značajan događaj” Nežnog Dalibora.

To i jeste bio značajan događaj za njih, jer je svega godinu dana kasnije usledio njihov debi album ,,Sredstva i veštine”. I, evo, već 10 godina služe se istim sredstvima i bruse veštine. Svoj zvuk su i tada zasnivali na svemu što smatraju vitalnim u R’n’R-u: od psihodelije 60-ih godina do savremenih uticaja. Čine to i danas. Sa mnogo više veština, iskustva i pređenih kilometara.

Zašto ćete 2018. godinu pamtiti po predstojećem nastupu Virvela? Zašto je 2018. važna godina za bend i zašto će 2019. biti još važnija? Šta je obeležilo godinu koja polako ostaje za nama a šta se sprema za sledeću? Ko će biti gosti na koncertu? Zašto Virvel tradicionalno svira u decembru? Svi odgovori vas čekaju u mraku Elektropionira samo 14. decembra!

Virvel postoji od 2001. godine, dosad je snimio dva albuma (Virvel, 2001. i Sa dna, 2006.), odnosno dva singla (Brzi svemir/ Ian Fleming, 2005. Poslednji svedok/ Neobicna banda 2016.) i EP Sibir, 2010. a čine ga Tijana Drobac (glas i bas), Dejan Drobac (gitara), Zoran Stojičić (gitara), Dušan Mančić Golmajer (bubanj) i Vladimir Ljubinković (klavijature). Bend sprema novi dugosvirajući album koji će ovom prilikom predstaviti publici.

Obojeni Program decembar sada već tradicionalno štiklira u Beogradu. Autentična rokenrol vožnjica u najautentičnijem prestoničkom rokenrol klubu.
Tu ,,autentičnost” Obojenog programa nije lako definisati… Ni ne treba, jer i sami kažu da ,,svaka definicija gubitak je slobode”…

21. decembar, Elektropionir i ,,pusti neka mašta uživa u tome”.

Rambo dugo nije svirao u Beogradu u klubu, te je ovo je prilika da sa svojim sekstetom predstavi nagomilani repertoar. U Elektropioniru 25 i 26. decembra.

Sviramo dva dana, da bi mogli da odsviramo što više različitih komada – Rambo Amadeus.

I prošlu godinu Artan Lili su započeli u Cetinjskoj. Tražila se karta više. Zato će novu 2019. da započnu na istom mestu. Duplim spektaklom, 2. i 3. januara.

Svaki nastup Autoparka je ekskluzivan. Jer su im nastupi vrlo retki. I 4. januara će biti retka prilika da se u klupskom ambijentu podsetimo svih njihovih dosadašnjih hitova, emocije koju sa sobom nose, ali i nekih novih stvari koje vredno pripremaju za live izvođenje.

 

 

Lajkuj:

Ostavite komentar:

Slični članci: