Da li imate preko 18 godina?

Lowlands 2022 donosi nova imena

Autor:

Vreme je za novi kontigent izvođača koji će ove godine nastupati na voljenom holandskom festivalu. Festivalski poster ovogodišnjeg Lowlandsa postaje brojniji za uzbudljivi spisak izvođača među kojima su britanski rokeri The Kooks, zatim elektronski muzičar i producent iz Kanade, Caribou, ali i regionalna koncertna atrakcija Dubioza Kolektiv.

Prethodno su najavljene zvezde kao što su Arctic Monkeys, Liam Gallagher i Stromae, a sada se lajnapu pridružuju američki reper Jack Harlow, nigerijski kantautor Burna Boy, zatim belgijske indie rock zvezde Oscar and the Wolf, kao i francuski multi-instrumentalista FKJ.

Današnju najavu upotpunjuju Declan McKenna, Yves Tumor, Kevin & the Animals, Frenna Deluxe, Gayle, KOFFEE, Remy Wolf, Enny, odnosno Kamo Mphela, Lauren Sanderson, Nana Adjoa, Tkay Maidza i Yussef Dayes.

Ovogodišnji Lowlands festival održava se od 19. do 21. avgusta u holandskom gradiću Bidinghojzenu. Sve informacije u vezi sa cenama ulaznica, odnosno mogućnostima smeštaja u kampu možete pronaći na zvaničnoj festivalskoj stranici.

 

Lajkuj:

Ostavite komentar:

Slični članci: