Da li imate preko 18 godina?

Lollapalooza Berlin  – kompletiran muzički program

Nakon prvobitne najave, organizatori berlinske Lollapalooze objavili su novi kontigent izvođača koji će sledeće godine nastupati na Olimpijskom stadionu.

Autor:
9
0

Od ranije je poznato da će bendovi kao što su Kings of Leon, Swedish House Mafia, Twenty One Pilots, Khalid, Underworld i Kraftklub imati svoje nastupe u septembru u Berlinu uz novu pop uzdanicu iz Velike Britanije, Billie Eilish, te miljenike publike poput Hoziera, Scootera i Martina Garrixa, a sada se ovom impresivnom line-upu pridružuju Marteria & Casper, Rita Ora, Kungs i drugi.

Činjenica da su Marteria & Casper među najatraktivnijim live tačkama na kontinentu fanovi Lollapalooze su imali prilku da se uveri pre dve godine na Hoppegartenu, kada je publika na prostoru ispred najveće festivalske bine kolektivno stvorila gigantski moshpit koji je trajao nekoliko minuta. Ni ove godina neće biti izuzetak.

Još jedna od miljenica evropske publike jeste i Rita Ora! Ona je dizajnerka, glumica, model i članica žirija u britanskom izdanju emisije The Voice – ali prvo i pre svega, muzičarka i pevačica. Godinama je neizostavni deo internacionalnih top-lista gde isporučuje jedan hit za drugim, bilo u solo izvedbi ili u duetu sa muzičarima kao što su Cardi B, Calvin Harris, Avicii, One Direction, Liam Payne i Iggy Azalea. Ovo će biti njen premijerni koncert na Lollapaloozi.

Ove godine dobrodošlicu na Olimpijskom stadionu u Berlinu imaće i francuski dj i producent Kungs, koji je odgovoran za neke od najvećih radio hitova i najzaraznijih ritmova u poslednje tri godine uključujući numeru „This Girl“. Naravno, Kungs će se naći za dj pultom na Perry’s Stageu. Tamo će mu društvo praviti i Matoma, Lari Luke, Skiy i Euxmar, koji su takođe najavljeni.

Poslednje dve objave ovogodišnjeg izdanja uključuju australijski rok sastav The Faim, odnosno britanski pank trio Big Joanie, koga čine Stephanie Phillips, Estella Adeyeri i Chardine Taylor-Stone i koji će predstavio svoj debi album „Sistahs“.

Ovo znači da je kompletiran muzički program za 2019. godinu kada je berlinska Lolla u pitanju. U narednom periodu organizatori će objavljivati učesnike na vanmuzičkim binama, pa će obožavaoci vrlo brzo biti u prilici da saznaju koga će ugostiti Kidzapalooza, Fashionpalooza, Lolla Fun Fair, Grüne Kiez i Aquapalooza.

Dvodnevne ulaznice su trenutno dostupne po ceni od 149 €, dok jednodneve ulaznice koštaju 84 €. Oni koji traže ekskluzivno iskustvo mogu kupiti Lolla Experience karte po ceni od 249 €, odnosno VIP paket za 289 €. Sve karte su dostupne na sajtu festivala.

Kompletan line-up izgleda ovako:

Kings of Leon, Swedish House Mafia, TWENTY ØNE PILØTS, Marteria & Casper, Kraftklub, Martin Garrix, Khalid, Billie Eilish, Rita Ora, Hozier, 6LACK, Underworld, Olli Schulz, Scooter, UFO361, Don Diablo, Dendemann, Bausa, Alan Walker, Parcels, Princess Nokia, Courtney Barnett, Sigrid, Kungs, Dean Lewis, Rex Orange County, Tom Walker, Loud Luxury, Roosevelt, Claptone, Higher Brothers, Serpentwithfeet, Gramatik, Hugel, Gryffin, Querbeat, Pale Waves, ENO, The Faim, Granada, ELI, Steiner & Madlaina, Lari Luke, Allie x, The Coronas, ILIRA, Loopers, TV Noise, Bart B More, Alli Neumann, Amilli, Skiy, Eauxmar, Whenyoung, Pip Blom, Sing Along Social, Lxandra, Mia Morgan, Ilgen-Nur, Lilla Vargen, Laoise, RIMON, Koranteema, Harleighblu, Big Joanie.

Lajkuj:

Ostavite komentar:

Slični članci: