Da li imate preko 18 godina?

Lanna dobila rezidenturu na Ibici!

Naša mlada DJ-ica i producenktinja nastupiće na španskom ostrvu u okviru serijala Future Rave žurki.

Autor:

Lanna, prva potpisnica EXIT Echosystema u strelovitom usponu, ostvarila je novi veliki uspeh jer je dobila rezidenturu na Ibici, u okviru serijala Future Rave žurki koje predvode David Guetta i Morten! Ranije najavljenom nastupu u kultnom klubu Hï Ibiza, na koji će se naša mlada DJ-ica i producenktinja 31. maja uputiti pravo sa maturskog ispita, sada se pridodaju još tri uzbudljiva vikenda od 30. avgusta do 27. septembra, čime će Lanna postati jedna od najmlađih rezidenata ikad na Ibici!

Popularni serijal techno i progressive house događaja Future Rave, čiji su osnivači nosilac Gremija i jedna od najvećih svetskih DJ zvezda David Guetta i njegov dugogodišnji saradnik Morten, ugostiće Lannu u okviru rezidenture na ostrvu najboljeg noćnog provoda, u kultnom klubu Hï Ibiza, krajem ovog leta i početkom jeseni!

Lannu čekaju tri nezaboravna vikenda 30. avgusta, 6. i 27. septembra. Imaće čast da stane rame uz rame sa najvećim zvezdama elektronske muzike, koje pored David Guette i Mortena čine i Meduza i James Hype, ARTBAT, Mark Knight, Mathame, Korolova i niz drugih.

Tome će prethoditi i Lannin debitantski nastup na Ibici u okviru velike Our House žurke, a pored toga što će otvoriti još jedno novo poglavlje i pridodati ga nizu svojih dosadašnjih muzičkih uspeha, proslaviće i maturski ispit koji polaže istog dana! „Lanna je jedna od najperspektivnijih mladih zvezda elektronske muzičke scene”, navedeno je na zvaničnom sajtu kluba Hï Ibiza, koji je proglašen najboljim klubom na svetu u izboru prestižne International Nightlife Association top 100 liste, i to dve uzastopne godine, 2023. i 2022.

Lanna je potpuno zasluženo privukla pažnju kao vunderkind elektronske scene još kada je prvi put nastupila na Exitu sa samo 13 godina, čime je postala najmlađa učesnica festivala. U proleće 2023. postala je prva potpisnica EXIT Echosystem sveobuhvatnog centra za razvoj globalnih talenata, a samo nekoliko meseci kasnije, jedna od vodećih muzičkih agentkinja sveta, Maria May, koja zastupa i Davida Guettu, preuzela je vođenje njene karijere.

Od tada delila binu sa nekim od najvećih svetskih muzičkih zvezda, među kojima su Bonobo, Paul Kalkbrenner, Lee Burridge, Nina Kraviz, Amelie Lens, Indira Paganotto, Adam Beyer, Stephan Bodzin, Layla Benitez, Hot Since 82 i mnogi drugi.

Sveobuhvatni centar za razvoj globalnih muzičkih zvezda EXIT Echosystem  osnovan je sa ciljem da perspektivnim i talentovanim muzičarima pruži sveobuhvatnu podršku i šansu da razviju uspešne svetske karijere, kroz EXIT Soundscape lejbl, artist menadžment, buking, mentorstvo, ali i saradnju sa vodećim svetskim muzičkim zvezdama i agencijama.

Foto: EXIT Photo Team

Lajkuj:

Ostavite komentar:

Slični članci: