Da li imate preko 18 godina?

Koncertna promocija hit singla “Nema ljubavi u klubu”

Buč Kesidi u četvrtak, 31. januara, u KC Gradu.

Autor:
0
0

Popularni pančevački levoruki indi pop rok elektro boj bend duo Buč Kesidi vraća se u Kulturni Centar Grad kako bi proslavio trenutni hit singl “Nema ljubavi u klubu” koji je na gotovo svim domaćim top listama najbojih u 2018. godini! Koncert se održava 31. januara.

Singl “Nema ljubavi u klubu” odneo je i simpatije regionalne muzičke štampe. Pesma je na prvom mestu singlova portala GLE Gradski radar, Balkanrock je singl uvrstio u prvih 10, portal Tegla je Buč Kesidi stavio na treće mesto od 30 hitova u 2018. godini, Strategija zvuka na četvrto mesto, a našao se i na listama portala Espreso u top 25 singlova 2018. godine po izboru Predraga Novkovića, kao i na listi portala BeforeAfter u top 50 singlova 2018. godine. Ujedno singl je bio izglasan i za singl  nedelje na portalu muzika.hr (U projektu Ispod Pulta).

Poznati po debi albumu “Posesivno-ospulsivni hospul” i pesmama kao što su “Jaa (imam plaan)”, “Draga?” i “Kafe aparat” i bombastičnim koncertima po zemlji i regionu, mladi momci spremni su da razvale svoju beogradsku publiku. Buč Kesidi čine Luka Racić za gitarom i efektima i Zoran Zarubica za bubnjem i elektronikom.

Kao podrška nastupiće i sastav Mali Albert, karaburmsko-novobeogradski trojac. Aktivni su od početka 2018. godine. Svoj muzički pravac, iako njuvejv, nazvali bi muzikom za ples. Do kraja februara 2019, planiraju izbacivanje svog prvog singl-spota za pesmu “Vajb”. Bend čine: Miloš Banović, Mihajlo Dudar i Dimitrije Đurić.

Lajkuj:

Ostavite komentar:

Slični članci: