Da li imate preko 18 godina?

Kišobran Piknik Mix

U nedelju 21. maja, sa početkom u 12h, održava se travnato okupljanje u parku kod Topčiderske zvezde, a cilj ovog događaja je oživljavanje parkova grada druženjem u prirodi.

Autor:
0
0

Piknik je događaj koji postoji od 2016. godine, a do sada su održana 3 dešavanja ovog tipa (Topčiderska zvezda, Košutnjak i Ušće). Otvoren je za sve starosne grupe i promoviše dnevna druženja lokalaca. Veliki odziv ljudi prošle godine motivisao je Kišobran ekipu da i ove godine nastave ovu mini tradiciju, a u to ime Ewox + Little Lu spremili su za nas Piknik mix, kako biste znali šta od muzike možete da očekujete tokom ovog šumskog vikenda. 

Piknik 28. avgust_030

U devetočasovni program uvešće vas ekipa Radio Aparata koji će od 12 do 15 časova održati radio emisiju uživo iz parka, uz muziku i zanimljive goste. Nakon toga, u 15 časova sledi nastup najnovijeg dragulja lokalne scene – grupe Stepa, a od 15.30 pikničane će zabavljati disk džokeji poznati sa prošlogodišnjih izdanja “Piknika” – Ewox i Little Lu. Ulaz je slobodan!

Park kod Topčiderske zvezde je opremljen mnoštvom klackalica, ljuljaški, penjalica i kućica za decu, pa je i uživanje za naše najmlađe goste zagarantovano. Za one malo starije spremili smo Piknik frizbije, a svi su dobrodošli da ponesu svoje lopte, opremu za badminton itd. Naši drag prijatelji Lice Ulice i na ovom Pikniku prodavaće najnoviji broj njihovog magazina, a za ponudu u šanku zahvaljujemo se Kabinet pivari, Burger House-u i Zaokretu.

piknik-2017-plakat-001

Tracklist:

 1. The Pilotwings – Congo libre
 2. Lor – Factories 1984
 3. Skatebard – The Bells of mist
 4. Michael Mayer and Joe Goddard – For you (Pachanga Boys Remix)
 5. Bezer – Widows Tears
 6. Adam Port – Working for It feat. Jennifer Touch
 7. TB – Invitation to Love
 8. Roy Ayers – DC City
 9. Martin L. Dumas Jr. - Attitude Belief and Determination
 10. Shadow - Let's Make It Up
 11. Jah Wobble,The Edge, Holger Czukay / Snake Charmer - Hold On To Your Dreams
 12. An Nou Vwe - An Mwe
 13. Pierre Edouard Décimus, Patrick Saint-Eloi – Dévenn
 14. The Mystic Jungle Tribe - Vespro
 15. Witch - Come Together
 16. California Flight Project - California flight
 17. Teaspoon & The Waves - Friday Night Special (Sofrito Vs. Kilombo Edit)
 18. Toby Foyeh - Ore Mi

Lajkuj:

Ostavite komentar:

Slični članci: