Da li imate preko 18 godina?

JUICE COLUCCI /// Ekskluzivni video intervju

Ekskluzivni video intervju sa najvećim srpskim MC-jem, Ivanom Ivanovićem Juiceom!

Desetog januara stupili smo u kontakt sa Juice-om, i prilika da uradimo intrervju, koju smo dugo čekali, se ukazala već narednog dana. Na Vidikovac smo stigli oko četiri sata popodne, zadržali se družeći se skoro do ponoći, a sa Juice-om smo pričali nešto manje od dva sata. Ovde možete da pogledate i poslušate veći deo te priče, koja uključuje gotovo sve što bi moglo da vas interesuje kada je Juice Colucci u pitanju. Uživajte!

U prvom delu sa Juice-om smo pričali o tome kako izgleda jedan običan dan u njegovom životu, o Hiphopiumu 3, o beef-ovima i diss-evima na sceni i sponzorstvu sa Carlom Coluccijem

2016_BA-Juice93fu_NK-5

U drugom delu pomenuli smo tetovaže i omaž koji je Juice dao Partibrejkersima u pesmi “Nemoj da me čekaš“. Pomenuli smo i priče koje stoje iza pesama sa Hiphopiuma 3, trenutno stanje u 93FUKRU kolektivu, a Juice je dao i svoj komentar na srpsku trep scenu i Mimi Mercedez.

2016_BA-Juice93fu_NK-3

U poslednjem delu intervjua razgovarali smo o reperima koji su uticali na njega, američkoj dizel kulturi kao preteči ove naše i priči o 45. bloku. Pored toga pričali smo o Juice-ovoj ljubavi prema luksuznim automobilima i njegovom voznom parku, kao i o smislu snimanja spotova i hitovima srpskog repa.

Ceo intervju pogledajte ovde.

Lajkuj:

Ostavite komentar:

Slični članci: