Da li imate preko 18 godina?

Headhop prestavlja prvi EP i live nastup u KC Gradu

Autor:
0
0

Novi dab bend iz Beograda, Headhop, koji je nedavno objavio video spot za prvi singl “JAWBREAKER” sa EP-a “Return to Soho”, najavili su prvi nastup u KC Gradu u subotu 11. juna.

Bend je oformljen u proleće 2021. godine a čine ga trombonista Miloš Stevanović, basista Danilo Ristić i producent Miloš Radičević. Miloš Stevanović (aka Lavan) je takođe deo lokalnog Zicer Inc. kolektiva, a zajedno sa Danilom Ristićem sačinjava hardkor pank bend Neven. Obojica komponuju i produciraju različite muzičke žanrove sa glavnom orijentacijom prema repu, hip hopu i dabu.  Miloš Radičević je producent i DJ baziran u Beogradu koji izdaje klupsku muziku pod nekoliko pseudonima i to Lil Taty, BOTANIKA, Smetnja i DJ ANA KOURNIKOVA. Miloš Radičević je i koosnivač etikete Minor Adjustments i glavni editor podkasta MURK.

Screenshot iz “JAWBREKER” video spota

Podršku na nastupu pruža elektronski sastav Girls Next Gulag čiji su glavni članovi Dobrivoje Milijanović i Vladimir Riznić. Dobrivoje Milijanović je na klupskoj sceni poznatiji kao raum.null, a bavi se muzikom na raznovrsne načine – tonovima i šumovima, te je do sada razvio brojne uspešne projekte – od akademskih do eksperimentalnih podviga u oblasti dizajna zvuka. Vladimir Riznić je softver developer i modular synth entuzijasta. Više od deset godina je aktivan na lokalnoj sceni kroz nekoliko raznih projekata: Chien, Falling Elevator Music kao i Girls Next Gulag.

Lajkuj:

Ostavite komentar:

Slični članci: