Da li imate preko 18 godina?

Frenkie, Kontra i Indigo premijerno predstavljaju spot za “Sad Bi Htjela”

Premijera video spota bila je juče popodne, do kada su fanovi imali priliku da ćaskaju sa izvođačima i prijave se za notifikaciju na Youtube linku. 

Autor:
0
0

Regionalno popularna rep trojka Frenkie, Kontra i Indigo, predstaviće danas singl “Sad Bi Htjela”, zajedno sa spotom za istoimenu numeru. Ova rep balada poslednja je sa albuma “Egzil”, predstavljenog u decembru 2017. godine koji od tada pomera granice balkanskog hip-hopa. Pre nego što spot i zvanično bude online danas u 18 časova, za fanove je pripremljeno odbrojavanje na Youtube-u, gde oni imaju priliku da se prijave za obaveštenje o novom spotu, kao i da ćaskaju, kako međusobno, tako direktno i sa artistima.

Sebi svojstveno, momci su se u ovoj pesmi osvrnuli na temu o kojoj se kod nas često polemiše u privatnim krugovima, međutim, izvođači vrlo retko o njoj govore javno. Numera je, naime, posvećena takozvanim statusnim razlikama i prilikama koje se menjaju sa dolaskom popularnosti i novca.

Album „Egzil“ drugo je zajedničko delo ovog trojca, sniman u Red Bull studiju u Japanu. Video za prvi singl „Đe Će Ko“ primećen je, između ostalog, upravo po prepoznatljivim ulicama Tokija. Udruživši svoje muzičke preferencije i ideje, Frenkie, Kontra i Indigo su stvorili celinu od 13 pesama koje se tematski ili melodijski, bez greške, nadovezuju jedna na drugu.

Nakon prikazivanja novog spota, Beogradska publika će imati priliku i da FMJAM trio sluša uživo 22. februara u Dorćol Platz-u, u okviru 2Hot4Stage FEST-a, festivala muzičkog, plesnog i umetničkog karaktera.

 

Lajkuj:

Ostavite komentar:

Slični članci: