Da li imate preko 18 godina?

Elektonski duo HVOB 6. oktobra u klub Drugstore!

Autor:

Duo HVOB (Her Voice Over Boys) će nakon brojnih  sjajnih koncerata širom planete, od Los Anđelesa do Bangalora, konačno posetiti Beograd, u kolaboraciji Terminal festivala i kluba Drugstore i to 6. oktobra 2023.

HVOB je elektronski duo iz Beča, koga čine Ana Miler (Anna Müller) i Pol Volner (Paul Wallner). Ana je vokal i klavijaturistkinja, zajedno produciraju i sanjaju, dajući bendu i dušu i formu. Tako je nastao jedinstveni HVOB zvuk, koji i dalje istražuju, rizikujući, a ne gubeći poštovaoce i kvalitet.

 HVOB se etablirao na međunarodnoj muzičkoj sceni svojim izdanjima, ali i kao live-act bend, i ne tako davno dobili su laskavu titulu najboljeg od čuvenog nemačkog magazina De:Bug.

Nastupali su na kultnom Burning Man-u, objavili su mikseve za Cercle, BBC Essential, Boiler Room, dok je njihova plejlista deo stalne postavke muzeja Tate Modern u Londonu.

Nakon četiri studijska i jednog live albuma, objavili su šesti pod nazivom ’’TOO“ 2022. godine, koji je pratila uspešna svetska turneja.

Karte za HVOB su u pretprodaji na tickets.rs. Ograničen broj karata biće po ceni od 1.590 i 2.090 dinara, dok će regularna cena biti 2.490 dinara.

Lajkuj:

Ostavite komentar:

Slični članci: