Da li imate preko 18 godina?

Добар реп се роди!

Први и последњи албум Беге Фанка је пред вама

Добро дошли пријатељи квалитетног звука, баштиници доброг духа Београда, љубитељке италијанског haute couture-a, победнице транзиције, чувари непотизма и сви остали нерадници и бадаваџијке.

Данас је, опет празник! Пред нама је прави музички рахатлук, први и последњи албум институције репа Беге Фанка назван једноставно и сложено ”Добар реп”.

Беге Фанк – Добар реп

Само Србија у свом постколонијалном тумарању може да нам подари два албума у две године за редом, оба са амбицијом да се уселе у нематеријалну баштину УНЕСКО-а. Прошле године, подсетићу вас, 90 Наз нас је почастио црним бисером Мали ми је овај гроб. Научили смо чиме је офарбана најцрња црна у тунелу кроз који путујемо.

Ове године са божанских небеса стиже нам камена плоча Доброг репа да нам послужи као фатаморгана каквог-таквог светла на крају животног тунела Манајле.

Практично већ фртаљ века Предраг Вукчевић, отац и кум Беге Фанка, акумулира страсти, похоту и жудњу према репу. Двадесет и пет лепљивих година у којима изгара у љубавном односу, не само са репом већ и са својим градом, зградом, фризером, ОШ Браћа Барух и свима нама у пакету. Суздржавао је ејакулацију толико дуго да смо сви већ помислили да од срећне завршнице ништа и неће бити али дочекали смо ипак тренутак да посведочимо детонацији једне велике љубави.

Шта можете да очекујете у ових шездесетак минута? Тоне арматуре у темељима Беге Фанкове постојеће школе умећа љубави. Хиљаде и хиљаде рима које певуши Гастозз, а које референцирају Млад и здрав као ружа док цитирају Банета Грeбенаревића. Све у свему 300 година мудрости, прожимања, досаде и доброте сабијено је у ових сат времена пост-доктората из курчења. Филозофија, гноза, метафизика, андрагогија, носталгија и ерекција помијешани су складно и у правој мери како смо и навикли од Његошевог потомка. Ако ћете да прожимате данас, прожимајте одистински.

Осамите се на свом рекамијеу, огрните хермелином, наспите у кристалну чашу два прста Лагавулина и пустите нека дрма са вашег хајфај уређаја. Шалим се, биће боље да смутите Степ сок од кивија у дволитру узмете две шок жваке и пустите плеј на вашем телефону.

Добро вас нашли у Добром репу!

Lajkuj:

Ostavite komentar:

Slični članci: