Da li imate preko 18 godina?

Dimitrije Dimitrijević: kantautorski projekat uživo u Beogradu

U četvrtak 14.02.2019. u Strogom Centru moći ćete da čujete elemente trip hopa, bluza, synth popa, jazza, funka, elektronike, RnBja, ambientala.

Autor:
0
0

Dimitrije Dimitrijević” je kantautorski poduhvat Dimitrija Simovića, basiste i pevača grupe Igralom, započet 2017e godine kao avantura od 24h sata, zvučno zabeležena na EPiju “Južno”, u studiju art kolektiva “Moskau”. Dva meseca kasnije, tu je snimljen i EP “Ponestaće”.

Zamisli koje su se na tim trakama našle, podstakle su ideju live izvedbe tih pesama, kao stalno promenljivih, s obzirom na menjanje ekipa koja s Dimitrijem nastupa.

S obzirom na to da je u pitanju kantautorski projekat, muzičari koji doprinose razvoju pesama su svaki put u drukčijoj konstelaciji; Dimitrije je do sada nastupao sa Sarom Renar, Vedranom Peternelom, Ivanom Grobenskim, Milošem Vojvodićem, Milicom Rašić, Silviom Bočićem, Hrvojem Klemenčićem, Viktorom Slamnigom, Željkom Ljubićem, Makom Murtićem, Lukom Čapetom, Nenadom Kovačićem, Pavlom Bojanićem – i lista ide dalje. Na koncertima Dimitrijevića možete čuti elemente trip hopa, bluza, synth popa, jazza, funka, elektronike, RnBja, ambientala i još svašta nešto.

Dimitrije Dimitrijević nastupiće u Strogom Centru 14. februara, sa početkom u 22h. Više informacija možete naći na Facebook eventu. Dan nakon toga, Dimitrije Dimitrijević se seli u novosadski dom b612

Lajkuj:

Ostavite komentar:

Slični članci: