Da li imate preko 18 godina?

Majka monstrum ide preko zemlje Srbije i druge ljubavne priče

Bubble Gum Music Flash

Veridbe, trudnoće, raskidi, raspadi i malo muzike. Tako stoje stvari. Zvezde su nam se raspilavile :)

Mother Monster meets Mother Serbia

Art pop boginja nam se mota po komšiluku već neko vreme i naravno nedodirljiva je i niko ne zna gde odseda, niti kuda se tačno kreće i naravno za svakom malog monstruma, među koje i sam spadam, je to jedna frustracija. Sa druge strane sama činjenica da Gaga zaljubljeno šeta Srbijom sa svojim verenikom Tejlor Kinijem i da bi lako ovde mogla i da začne jednog vanzemaljca više nego nadoknađuje što odbija da da neku izjavu ili baci šljokice sa nekog balkona.

View this post on Instagram

✌️

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on

Kim’s pregnant

Kada smo već kod vanzemaljaca, Kim i Kanje čekaju drugo dete i nekako prva asocijacija pada na eventualno ime deteta i spekulaciju da bi moglo da bude nazvano „South“ što bi za razliku od male North već moglo da se čita kao politička provokacija, a to je nešto čemu je Kanje sklon. Kako bilo želimo im sreću i još jednog malog anđela.

View this post on Instagram

Ballet in Balmain

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Taylor Swift Music Awards

Tajči je pojela ovogodišnje Billboard muzičke nagrade i osvojila ih čak devet od dvanaest nominacija. S obzirom na to, ovo stvarno jeste bilo njeno veče i suvišno je pominjati ostale dobitnike i izvođače. Pored toga što je premijerno emitovan spot za njen novi singl „Bad Blood“, Tejlor se ovde prvvi put zvanično pojavila sa svojim dečkom Kelvinom Harisom i nadamo se da će njihova priča potrajati duže nego što je to obično sa Tajči slučaj.

The end of OFWGK†Δ

Odd Future se raspao i što se mene tiče moglo je to i pre da se desi. U celoj priči oko tog „rep“ kolektiva mi nikad nije bilo jasno što Frank Ocean bleji s njima, ali okej znaju se od detinjstva fazon. Tajler mi je uvek bio odvratna pozerčina, malog Earl-a znojnicu nikad nisam ukačio niti sam se previše trudio i eto završeno je i to anti rep poglavlje u rep priči. #sorryguys

rsz_did-tyler-the-creator-just-hint-at-the-end-of-odd-future-000

Heaven adores you

Novi dokumentarac o Eliot Smitu je već neko vreme u američkim bioskopima. Nadamo se da će stići i do nas, ako ne tu su torenti, na koje takođe još nije stigao.

Iggy put a ring on it

Nik Jang, bek Los Anđeles Lejkersa i rođak Kendrik Lamara, je zaprosio Igi Azeliju.

Everything Gucci

Young Thug je odao poštu jednom od najvećih repera na planeti u lupio tet sladoleda na obraz. #soicey

#Freeguwop I REALLY LOVE AND MISS U…..! PHOTO BY: @beelbe

A photo posted by Young Thug (@thuggerthugger1) on

#Freeguwop I LOVE AND MISS U!! PHOTO BY: @_dollywhite

A photo posted by Young Thug (@thuggerthugger1) on

Cutest rap couple

Krenule su glasine da su Niki Minaž i Meek Mill raskinuli, ali su neutemeljene i nema razloga za brigu. Meek Mill podržava Niki na aktuelnoj Pink Print turneji, a sprema i svoju igricu „Bike Life“.

Singlovi

Mene je „LSD“ ASAP Rokija potpuno oduvao, iako idu glasine da ja album potpuni flop.

Juice je izbacio sad već, spreman sam da kažem, antologijski spot sa sve uvodnim narativom Marka Bulata. Nemam reči, nemam mira…. #miraškorić #đanijeprisutan

Major Lazer izbacuju niz lyric spotova kojim najavljuju svoj naredni album, koji će po svemu sudeći da bude jedan od onih koji će obeležiti godinu. #kidanje

Lajkuj:

Ostavite komentar:

Slični članci: