Da li imate preko 18 godina?

КРШ Miks

Pred žurku koja će se održati u petak 09. avgusta u klubu Drugstore predstavljamo vam miks koji su spremili Kaen i Rope.

Autor:

U petak, 9. avgusta, nastavlja se КRШ serijal žurki u Beogradskom klubu Drugstore, na kojima su prethodno nastupali Svreca, Paal, Makaton i Paul Damage. Ovim povodom momci uz КRШ-a su nam spremili miks.  

Kaen i Rope, jedni od osnivača organizacije КRШ, nastupiće u petak uz danskog producenta koji će muziku puštati pod pseudonimom CTRLS.  Već od prvog CTRLS izdanja, Troels je izgradio individualni sonični stil koji je doveo do toga da njegova muzika postane redovan doprinos poznatoj belgijskoj etiketi Token Records.

Troels Knudsen, DJ i producent iz Kopenhagena, poceo je da se bavi muzikom pre vise od 20 godina a svoji prvi material, pod nadimkom Pyro, objavio je 2000. godine. Nastupao je u klubovima širom Evrope, u grupama Northern Structures i Historical Repeater, a 2012. godine izdaje Interface EP cime zvanicno otpocčinje projekat CTRLS. Karte za ovo veče mozete kupiti u pretprodaji po ceni od 600 RSD u lokalu Bife Ventil od 23. jula, dok ce karta na ulazu u klub koštati 800 RSD.

Tracklist:

 1. Ulwhednar - Midvinter
 2. Lucy - Kalachakra (DVS1 Eyes Open Remix)
 3. Ben Klock - Check for Pulse
 4. Unknown Artist - Lock 0.2
 5. Benny Rodrigues - LLeon
 6. Robert Hood - Wandering Endlessly
 7. DJ Deep C-Machine
 8. Markus Suckut - Watching the Sunset
 9. Raiz - Transcend 2
 10. Cosmin TRG - New Structures for loving (Marcel Dettmann Remix)
 11. Unknown Track
 12. Planetary Assault Systems - Jay Track One

Lajkuj:

Ostavite komentar:

Slični članci: