Da li imate preko 18 godina?

Povratak The X-Files

FOX potvrdio šest novih epizoda

Autor:
0
0

Kako FOX zvanično potvrđuje, legendarna serija The X-Files vratiće se sa mini sezonom od šest epizoda. Od originalne postavke tima potvrđeni su David Duchovny u ulozi agenta Moldera i Gillian Anderson kao Dana Scully, kao i autor serije Chris Carter. Spekuliše se da će im se pridružiti i Mitch Pileggi u ulozi Walter-a Skinner-a.

Kako Carter u zvanično izjavi navodi “Gledam na ovih trinaest godina kao na pauzu za reklame. Dobra vest je da je svet postao daleko čudniji, pa je vreme za pričanje ovih šest priča savršeno”. Ako je verovati glasinama, serija će nastaviti tamo gde je poslednji X-Files film stao. Prvi je snimljen 1998, a nastavak, The X-Files: I Want to Believe dest godina kasnije, ali nije prošao tako slavno.

x-files

Gary NewmanDana Walden, direktori FOX-a, na pres konferenciji su podsetili da “‘X-Files nije bila samo ključna serija i za studio i za mrežu, već svetski fenomen koji je oblikovao pop kulturu, a opet ostao pravi dragulj za legije fanova koji su joj bili verni od početka. Vrlo malo televizijskih serija uspelo je da oformi tako posvećenu bazu fanova, a mi smo presrećni što ćemo im pružiti još jedno uzbudljivo poglavlje sa Molderom i Skali, na koje su toliko čekali.”

Lajkuj:

Ostavite komentar:

Slični članci: