Da li imate preko 18 godina?

Top lista: serije koje ćemo gledati proleća 2023.

Autor:

Ovog proleća nas očekuju nastavci serija Barry (HBO), The Good Mothers (Disney +), Fear the Walking Dead (AMC), Kalkanski krugovi (Superstar)… ali i pregršt novih serija. Ovo je kratak vodič kroz serije koje ćemo gledati do početka letnjih vrućina.

Unstable (Netflix)

Rob Lowe i njegov sin John Owen Lowe zvezde su ove komedije u kojoj igraju oca i sina. Stidljivi sin počinje da radi za svog uspešnog i cenjenog, ali ekscentričnog i narciosoidnog oca u njegovom visokotehnološkom biološkom istraživačkom objektu kako bi ga spasio od propasti.

The Good Mothers (Disney +)

Ova britansko – italijanska mini serija, snimljena prema romanu koji je napisao Alex Perry na osnovu istinitih događaja, prati tri žene koje se nalaze unutar ozloglašene kalabrijske mafijaške organizacija ‘Ndrangheta i sa novom italijanskom tužiteljkom pokušavaju da sruše ovu organizaciju iznutra, kako bi obezbedile sigurniji život za svoju decu i sebe.

Transatlantic (Netflix)

Inspirisana knjigom The Flight Portfolio (Julie Orringer) ova mini serija, rađena u nemačko-francuskoj koprodukciji, prati međunarodnu grupu koja rizikuje svoje živote da bi izbeglica pobegla iz okupirane Francuske 1940, uključujući i mnoge koji se nalaze na nacističkim spiskovima najtraženijih osoba.

Transatlantic

Tiny Beautiful Things (Hulu)

U seriji baziranoj na istoimenoj knjizi koju je napisala Cheryl Strayed, glavnu ulogu igra Kathryn Hahn. Ona je  spisateljica koja postaje uspešna kolumnistkinja i ženama daje važne životne savete, dok se istovremeno u privatnom životu suočava sa brojnim problemima i izazovima.

The Diplomat (Netflix)

Keri Russell je glavna zvezda osmodelne političke triler – drame u kojoj igra novoimenovanu američku ambasadorku u Londonu, iako se nadala da će biti poslata u Avganistan, jer se odlično snalazi u kriznim situacijama. Uz sve probleme koje ima pokušava i da spase brak sa karijerinim diplomatom i političkom zvezdom koga igra Rufus Sewell.

Love & Death (HBO Max)

Ova krimi-dramska mini serija inspirisana je istinitim događajem u čijem su središtu dva pobožna bračna para u jednom gradiću u Teksasu početkom osamdesetih. Međutim situacija se menja kada jedna od žena brutalno drugu ubije sekirom…

Tunel (Superstar)

Serija u režiji Petra Ristovskog bazirana je na motivima stvarnih događaja o pripadnicima policijske pregovaračke grupe, zaslužnih za spasavanje više stotine ljudskih života, i slučajevima koje rešavaju sa stoprocentnom uspešnošću.

FUBAR (Netflix)

U ovoj špijunsko-avanturističkog seriji glavnu ulogu tumači Arnold Schwarzenegger i to je njegova prva glavna uloga u jednoj TV seriji. Njegova ćerka i n su godinama lagali jedno drugo, ne znajući zapravo da su oboje operativci CIA. Kada oboje saznaju istinu shvataju da ne znaju ništa jedno o drugom.

Silo (Apple TV +)

U ovom naučno-fantastičnoj seriji glavne uloge tumače Rebecca Ferguson i Tim Robbins. Ovo je priča koja se dešava u distopijsko-toksičnoj budućnosti u kojoj ljudi žive u silosima duboko ispod zemlje gde vladaju propisi koji treba da ih zaštite…

El silencio (Netflix)

U ovom pishološkom trileru reč je o mladiću koju je nakon šest godina robije pušten na slobodu zbog ubistva roditelja, dok je još bio maloletan. Za to vreme nije rekao ni reč, niti je sarađivao sa pravosudnim organima, zbog čega sada mlada psihijatrica i njen tim pokušavaju da utvrde njegovu eventualnu opasnost po zajednicu tajno ga prateći i posmatrajući…

Lajkuj:

Ostavite komentar: