Da li imate preko 18 godina?

Počelo snimanje filma “Pored nas” u režiji Stevana Filipovića

Autor:
0
0

Najavljen kao akciono-avanturistički spektakl, “Pored nas”, koji nastaje uz podršku Filmskog centra Srbije, zaokružuje trilogiju koju čine Filipovićevi filmovi “Pored mene” (2015) i “Pored tebe” koji u bioskope stiže, najverovatnije, početkom 2023. godine.

Posle višestrukog odlaganja zbog pandemije, pre nekoliko dana počelo je snimanje filma “Pored nas”.  Ovaj film je dugoočekivani nastavak popularnog Filipovićevog filma “Pored mene” koji je 2015. ostvario značajan uspeh u bioskopima i osvojio brojne nagrade u zemlji i regionu (“Zlatna arena” u Puli, pobednik Festivala filmskog scenarija u Vrnjačkoj Banji, Sopotu, nagrada FEDEORA na FEST-u).Planirano je da poslednja klapa bude krajem septembra.

Film “Pored nas” nastaje po scenariju Milene Bogavac i Stevana Filipovića, direktor fotografije je Matej Milenković. U filmu glavne uloge tumače Slaven Došlo, Nikola Glišić, Darko Ivić, Gorica Regodić, Milica Majkić i Isidora Simijonović. Izvršna producentkinja filma je Isidora Bulatović, a izvršni producent i producent je Branislav Jević.

Fotografije: Natalija Atanacković, Copyright za poster: Hypnopolis

 

Lajkuj:

Ostavite komentar:

Slični članci: