Da li imate preko 18 godina?

Top 5 serija za proleće 2023.

Autor:

Biće ovo kišovito proleće, opet ćemo kukati kako ne možemo napolje, tako da je vreme da nađemo izbor za lenje večeri ili kišna vikend popodneva. Na listi su serije o medicinskom osoblju koje spašava živote u Ukrajini, švercu dijamanata, medicinskoj sestri optuženoj za ubistva pacijenata, finskim plesačima i argentinskoj muzičkoj zvezdi.

Pred vama je jedna kratka lista serija koje nisu snimljene u američkoj TV produkciji. Uživajte u strimovanju i bindžovanju.

Rough Diamonds

Nova belgijski akciono-triler serija ne govori samo o kriminalu i švercu dijamanata. Ovo je priča o čoveku koji se vraća svojoj ultraortodoksnoj jevrejskoj porodici, pošto ju je napustio petnaest godina ranije kako bi otkrio šta je navelo njegovog brata da izvrši samoubistvo. Tako da ova serija balansira između akcionih sekvenci i priče o porodici i veri.

The Nurse

Ova danska serija je snimljena na osnovu istinite priče o medicinskoj sestri Christina Aistrup Hansen, osuđenoj za ubistvo tri pacijenta između 2012. i 2015. godine. U telima troje ljudi, starosti od 66 do 86 godina, posle odbukcija su pronađene velike doze morfijuma i valijuma, a slučaj je otkriven zahvaljujući sumnji jedne od sestara koja je radila na istom bolničkom odeljenju.

Dance Brothers

Prva Netflixova serija koja je snimljena u finskoj produkciji govori o dva brata, koji su uspešni na plesnom podijumu, ali se susreću sa brojnim preprekama kada pokušavaju da otvore sopstveni klub. Ovo je serija kratkog formata (dvedesetak minuta po epizodi), brza, dinamična, sa pregršt likova…

I am Hope

Prva ratna dramska serija ukrajinskog TV kanala 2+2 snimljena je tokom rata u ovoj zemlji. Glavni likovi su jedna medicinska sestra i njene kolege koji spašavaju ljude iz grada koji je pod neprestanim granatiranjem.

Love After Music

Ova argentinska, biografska serija je tridesetogodišnje putovanje kroz strastven i uzbudljiv život Fita Páeza, jedne od najvećih argentinskih muzičkih zvezda, čoveka koji je promenio istoriju hispanoameričkog roka.

Lajkuj:

Ostavite komentar: