Da li imate preko 18 godina?

Foto-štafeta #40 – Cenzura Borisa Burića

Peta Foto-štafeta šestog ciklusa je cenzurisana u rukama Borisa Burića.

Foto-štafeta je rubrika Before After portala u kojoj predstavljamo fotografe iz regiona i njihove foto knjige/serije fotografija. Svaki od fotografa prikazuje jedan svoj projekat, odgovora na niz od 8 istih pitanja i predaje štafetu sledećoj osobi po svom izboru. Ideja je da se predstavi fotografska scena regiona, pa i šire, kroz stvaralačku i kolegijalnu prizmu. Svaka osma štafeta je početak novog ciklusa pri kom prekidamo loop i dodeljujemo je nekom novom. Petu štafetu šestog ciklusa je prihvatio Boris Burić od Mie Ćuk.

Ko si ti?

Boris Burić.

Na fotografiji Boris Burić

Šta je na fotografijama koje vidimo?

Cenzura.

Gde je ova serija nastala?

Na stepenicama kod javne garaže na Obilićevom vencu , u Tržnom centru “Depo” u Bulevaru kralja Aleksandra , u Narodnoj opservatoriji na Kalemegdanu, na grobu Željka Ražnatovića Arkana, na Senjaku. Serija je nazvana ‘Ritam zločina’ i nastala je u saradnji sa kolegom Nenadom Rackovićem. Izložba koja je trebalo da bude otvorena 21. Septembra 2018, otkazana je…

Kada se to desavalo?

Poslednje dve godine.

Čime si fotografisao?

Fotoaparatom.

Zašto si to odlučio da fotografišeš?

Forenzika.

Koja ideja stoji iza ovog projekta?

Podsetnik.

Kako si zadovoljan ishodom?

Mission Accomplished.

Sve fotografije iz ovog posta su vlasništvo Borisa Burića. Njegov Instagram profil pogledajte ovde. Na istom mestu za dve nedelje pogledajte kome je Boris predao štafetu!

 

Lajkuj:

Ostavite komentar:

Slični članci: