Da li imate preko 18 godina?

Foto-štafeta #30: Intuitivnosti Aleksandre Mihajlović

Druga Foto-štafeta petog ciklusa predata je fotografkinji Shtroxy koja nam je prikazala selekciju fotografija koje do sada nisu bile deo ni jednog njenog projekta.

Foto-štafeta je rubrika Before After portala u kojoj predstavljamo fotografe iz regiona i njihove foto knjige/serije fotografija. Svaki od fotografa prikazuje jedan svoj projekat, odgovora na niz od 8 istih pitanja i predaje štafetu sledećoj osobi po svom izboru. Ideja je da se predstavi fotografska scena regiona, pa i šire, kroz stvaralačku i kolegijalnu prizmu. Svaka osma štafeta je početak novog ciklusa pri kom prekidamo loop i dodeljujemo je nekom novom. Druga Foto-štafeta petog ciklusa prešla je od Dušana Rajića kod Aleksandre Mihajlović!

Na slici Aleksandra Perović, ph. Jovana Bogdanović

Ko si ti?

Moje ime je Aleksandra, ali dosta o meni…

Šta je na fotografijama koje vidimo?

Ljudi i neljudi.

Gde je ova serija fotografija nastala?

U Beogradu.

Kada se to dešavalo?

Tokom zime i krajem leta.

Čime si fotografisala?

Digitalnom kamerom.

Zašto si odlučila to da fotografišeš?

Intuitivno.

Koja ideja stoji iza ovog projekta?

Ovo je selekcija fotki koje nisu deo nekog projekta.

Kako si zadovoljna ishodom?

Bolje nego što sam očekivala.

Sve fotografije iz ovog posta su vlasništvo Aleksandre Mihajlović Shtroxy. Pogledajte njen sajt ovde. Na istom mestu za dve nedelje pogledajte kome je Shtroxy predala štafetu!

Lajkuj:

Komentari:

  1. Volim ovu ligu, a vidim i zasto jer tu nikad nije dosadno. Ako gorica kojoj se oduzme 6 bodova ili karanovac kojem se oduzme 9 (kladari istupili) budu prvaci kupicu im 5 lopti za plasman u 2 ligu i licno uruciti. Dobre su ekipe i nisu zasluzile ovaj tretman, a ovaj karanovac fsrs mrzi, pa mislim kad bi bili prvi opet bi im nesto nasli.

Ostavite komentar:

Slični članci: