Da li imate preko 18 godina?

Wine Garden 1. i 2. juna u Botaničkoj bašti Jevremovac

I ove godine prvi vikend juna je rezervisan za nezaboravne sate provedene u bajkovitom ambijentu Botaničke bašte uz vrhunska vina.

Autor:

Najlepša vinska manifestacija u Beogradu UniCredit Bank Wine Garden, po šesti put će biti održana 1. i 2. juna u Botaničkoj bašti Jevremovac.

“I ove godine prvi vikend juna je rezervisan za nezaboravne sate provedene u bajkovitom ambijentu Botaničke bašte uz vrhunska vina, gurmanske zalogaje i raznovrstan muzički program. Tokom prethodnih pet izdanja desetine hiljada posetilaca su ispunjavali najlepši park u centru Beograda i uživali u najbogatijoj i najraznovrsnijoj ponudi vina vrhunskih vinarija koju jedna manifestacija može da ponudi”, najavili su organizatori.

Osim besplatnih degustacija vina posetioci će uživati i u gurmanskim delicijama, a vinski piknik će biti začinjen raznovrsnim muzičkim programom koji će biti podeljen u šest programskih celina. Na velikim zelenim površinama će biti postavljeni lejzi begovi i prostirke za sedenje gde će svako moći da pronađe svoj kutak za uživanje uz muziku i vino.

Manifestacija će oba dana trajati od 14 do 21 čas, a ograničeni broj ulaznica se u pretprodaji može kupiti preko tickets.rs po ceni od 2.000 dinara po danu. Svaki posetilac na ulazu dobija vinsku čašu. Za decu do 12 godina ulaz je besplatan.

Iako se Botanička bašta prostire na preko pet hektara površine, broj posetilaca je ograničen i zato na vreme obezbedite svoju ulaznicu. UniCredit Bank Wine Garden je jedina vinska manifestacija u regionu za koju se traži karta više!

Detaljan program i listu učesnika posetioci mogu pronaći na sajtu winegarden.rs i društvenim mrežama Instagram i Facebook.

Lajkuj:

Ostavite komentar:

Slični članci: