Da li imate preko 18 godina?

Sve je izvodljivo!

Nova humanitarna akcija radionice Proto.

Autor:

Proto radionica započela je ulepšavanje prostora Paviljona II Specijalne bolnice za cerebralnu paralizu i razvojnu neurologiju koja se nalazi na adresi Braće Jerković 5 u Beogradu.

Nakon humanitarne akcije koja je održana sredinom marta u saradnji sa Remake shopom i prodajom unikatnih lightbox lampi, koje Proto radionica realizuje  u saradnji sa umetnicima Ksenijom Pantelić, Monikom Lang i Nikolom Velickim, deo novca prikupljen ovim putem iskorišćen je za sređivanje ulaza u Specijalnu bolnicu za cerebralnu paralizu i razvojnu neurologiju. Ilustracije koje krase ulaz u bolnicu uradila je ilustratorka i dizajnerka Maja Simonović, art direktorka televizije Prva.

Nakon ove akcije Proto radionica nastavlja započetu humanitarnu akciju i planira niz radova na osvežavanju prostora Paviljona II Specijalne bolnice za cerebrealnu paralizu i razvojnu neurologiju.

Ukoliko želite da date svoj doprinos i učestvujete u daljim humanitarnim akcijama, to možete uraditi kupovinom Proto lightbox lampi, koje još uvek možete naći u Remake shopu ili ih možete naručiti preko Facebook i Instagram profila Proto radionice. Male lightbox – lampe sa autentičnim dizajnerskim rešenjima ovo troje umetnika izrađene su od špera i klirita, a inspiraciju za dizajn našli su u Proto radionici i njihovom sloganu #izvodljivo.

Proto radionica osnovana je 2013. a posebnu pažnju privlači produkcijom umetničkih izložbi i događaja u prostoru, gde su kao partneri pomogli održavanje velikog broja kvalitetnoh manifestacija u gradu i šire. Njihovo višegodišnje iskustvo i rad u oblastima od štampe i firmopisa do konstruisanja štandova, i podrške u advertajzingu, izdvojilo ih je u jednu od vodećih radionica kojoj se obraćate kada imate dobru ideju kojoj je potrebna još bolja izvedba.

Prepoznati od svojih klijenata kao neko na koga mogu da se oslone u svakom trenutku, Proto, opravdava svoj moto “izvodljivo” u pravom smislu te reči. Sarađujući godinama sa zanatlijama i umetnicima raznih profila, Proto je izgradio imidž prepoznatljivog izraza i rukopisa.

 

Lajkuj:

Ostavite komentar:

Slični članci: