Da li imate preko 18 godina?

Shootiranje – prvi beogradski shot bar

Sa vlasnikom lokala, Ognjenom, popričali smo o tome kako je došao na ideju da otvori baš shot bar.

5
0

Shootiranje je prvi beogradski shot bar i jedan od prvih lokala gde rezervacije nisu dozvoljene. U lokalu pored bogate ponude od (precizno) 83 vrste shota postoji i oko 50 vrsta različitih koktela. Moderan lokal – New York vibe sa pijenjem na ulici. A to i ide uz Gavrila Principa, gde se lokal nalazi. Klijentela šarena.

Sa vlasnikom lokala, Ognjenom, popričali smo (uz prvi shot Monkey Brain, koji udara odmah, direktno u mozak i noge) o tome kako je došao na ideju da otvori baš shot bar.

“Na ideju o shot baru sam došao kada sam pijan puzao po Varšavi posle izlaska u jedan od najpoznatijih poljskih shot barova. Zaključio sam da Beogradu treba baš jedan takav lokal.”

Shotove pravi ekipa trojice šankera koja ima 25 godina. Ali i iskustva. I, upravo stiže Pepper Tequilla.

Šta je specijalitet kuće:

“Neću da kažem, neka ekipa dođe i proba. Samo ću reći da imamo shotove koji se piju na usta, nos i rukama i nogama, ako treba.”

Već ispijamo sedmi shot, White Lady, onako, graciozan shot. Već se skupilo toliko ljudi da su konobari počeli da iznose kible i stavljaju ih na krovove automobila. Iza sebe čujem devojku koja pita da li mora da eksira shot. I odgovor: “Pa nemoj da mi piješ tu kao malo dete”.

Scooby snack je sledeći shot. I zaista shvatamo zašto se tako zove. Zeleni shot sa ukusom banane. Shot koji je stvarno za decu.

Vreme je za polazak. Lelujavo smo izašli posle (oko) milijardu pića.

https://www.facebook.com/Shootiranje?fref=ts

Lajkuj:

Ostavite komentar:

Slični članci: