Da li imate preko 18 godina?

Restoran Tri – stara ekipa, nova lokacija

Gde se nalaze, šta su noviteti na meniju i do kada služe doručak.

U dvorištu Kosovske 51, restoran Tri našao je svoj novi dom. Posle samo nekoliko meseci od otvaranja na staroj lokaciji, “uprava” restorana je shvatila da im je bašta neophodna, te su se uputili u potragu – sa Vračara, preselili su se u Kosovsku 51 i potpuni mir i tišinu u srcu grada.

Ekipa je u istom sastavu, ali su u meni ubacili neke novitete. Svinjski vrat u marsala sosu sa šljivama, domaća torta sa orasima, tramezini trouglići. Sa promenom mesta, pored standardne pristiže i nova, malo drugačija publika.

Na koju publiku ciljate?

Pa kako se nalazimo u šteku iza skupštine, naravno ciljamo na ministre i poslanike (smeh).

Na otvaranju je bilo više od trista ljudi koji nisu mogli da uđu u lokal. U planu je i program- film plus prigodan meni.

Puštamo Pitera Greenawaya i prigodan meni je recimo, pašteta od iznutrica.
Tarkovski – i pečeni krompir sa kraljevačkim kajmakom.

Sva hrana je spremljena “sa ljubavlju” (Božen), namirnice za restoran nabavljaju na istom mestu gde kupuju i za svoju kuću. Ideja je da se dođe na ručak kao kod kuće ili kod mame. Domaća atmosfera, sa ručno pravljenom testeninom. Nameštaj je pristizao iz cele Srbije, preko svih zamislivih sajtova, iz raznih sela…

Do kada služite doručak?

Odlučili smo da nema klasičnog doručka. Prosto, imamo sendviče i bruskete koji su najbliža varijanta doručku, pa ko voli da spava do pet, može da doručukuje u pet.

Potpuni hit Trojke je Šardone rakija – Šardonevka, koju pravi Jelenin i Bojanin tata (menadžerka i kuvarica). Kako se insistira na domaćoj hrani, tu je i dobri stari praviša od višanja i specijalitet kuće – roze koji se pravi isključivo od čistog Hamburga (a mi ćemo se praviti da smo stručnjaci za vino i da znamo šta je to, jer zvuči bitno). Sve u svemu, prijatno mesto za kafu, ručak, branč, kasni doručak, prvi dejt, peti dejt, stoti dejt.

restoran-tri-16

 

Lajkuj:

Komentari:

  1. JecaT says:

    mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Ostavite komentar:

Slični članci: