Da li imate preko 18 godina?

Prvi Piknik u sezoni

Leto počinje prvim okupljanjem u parku Muzeja savremene umetnosti u nedelju, 20. juna.

Autor:

Posle gotovo dve godine pauze Kišobran organizuje Piknik. Doček najtoplijeg godišnjeg doba biće održan u parku ispred Muzeja savremene umetnosti u Beogradu (MSUB) 20. juna, od 12 do 21 čas.

Ovo je peta godina po redu da Kišobran, da pod sloganom “Odvedimo grad u prirodu”, organizuje letnja druženja u parkovima i muzejima Beograda.

Foto: Aleksa Vitorović

Piknik već godinama promoviše ekologiju i zaštitu životne sredine, što se fantastično podudara sa otvaranjem izložbe “Efekat pregleda” u MSUB koja se bavi raznorodnim ekološkim pitanjima. Tako će svi posetiocima Piknika ovu izložbu moći da posete uz 50% popusta za ulaznicu.

Tu su i dodatni programi, od standardne Joga seanse, koju drži Irena, pa sve do Kristine iza 7 gora, koja kreira ture u prirodi za decu i odrasle, a na temu mitova, bajki, cikličnosti prirode. Ona će pričati koliko je važno da cenimo prirodu koja nas okružuje, kako su to radili naši preci i kako smo mi to sada malo zaboravili.

Feloneezy i Phillie P biće zaduženi za muzičku podlogu, a Zaokret, Kabinet i Burger House za hranu i piće. Pored toga biće organizovani punktovi za reciklažu i odnošenje otpada, kako bi park ostao u prvobitnom stanju.

Prisustvo na Pikniku je potpuno besplatno, i Kišobran vas poziva da povedite deku, baku, mamu, tatu, decu, ljubimce ili prijatelje, ponesite ćebiće i kreme za sunčanje, a oni će vam dan ispuniti divnim uspomenama koje ćete sigurno prepričavati.

Autor: Željko Lončar

 

Lajkuj:

Ostavite komentar:

Slični članci: