Da li imate preko 18 godina?

Promocija novih #izvodljivo majica!

Nova humanitarna akcija Proto radionice. Donirajte iznos koji želite i odaberite majicu.

Autor:

Nakon prošlogodišnjeg velikog interesovanja za posebno kreirane majice koje je Proto radionica upriličila povodom 5 godina svog postojanja i ove godine nam predstavljaju letnju kolekciju pod sloganom #izvodljivo i dizajnom istih umetnika: Ksenije Pantelić, Maje Đorđević, Monike Lang, Nikole Velickog i Ivana Sarajčića.

Ovogodišnja promocija se organizuje u prostoru Kaš pivare, Pregrevica 4 – Zemun, a s obzirom na veliko interesovanje koje vlada, Proto radionica želi da omogući svim zainteresovanima da dođu do svoje majice u subotu 8. juna od 17h, koje se neće prodavati već ćete dobiti jedinstvenu priliku da donirate iznos koji želite i odaberete dizajn koji vam se sviđa.

Promociji i humanitarnoj akciji Proto radionice priključili su se Kaš pivara i restoran La Taqueria koji će takođe prihod od prodaje pića i hrane ove večeri pokloniti humanitarnom fondu Proto radionice.

Novac će biti uložen u nastavak radova na ulepšavanju prostora Paviljona II Specijalne bolnice za cerebralnu paralizu i razvojnu neurologiju u Beogradu.

U prvom delu radova na ulepšavanju prostora Specijalne bolnice za cerebralnu paralizu i razvojnu neurologiju uređen je ulaz i hol bolnice ilustracijama dizajnerke Maje Simonović.

Proto radionica osnovana je 2013. a posebnu pažnju privlači produkcijom umetničkih izložbi i događaja u prostoru, gde su kao partneri pomogli održavanje velikog broja kvalitetnoh manifestacija u gradu i šire.  Njihovo višegodišnje iskustvo i rad u oblastima od štampe i firmopisa do konstruisanja štandova, i podrške u advertajzingu, lansiralo ih je u jednu od vodećih radionica kojoj možete da poverite svoje ideje kojima je potrebna adekvatna i profesionalna izvedba.

Prepoznati od svojih klijenata kao neko na koga mogu da se oslone u svakom trenutku, Proto, opravdava svoj moto “izvodljivo” u pravom smislu te reči. Sarađujući godinama sa zanatlijama i umetnicima raznih profila, Proto je izgradio imidž prepoznatljivog izraza i rukopisa.

Lajkuj:

Ostavite komentar:

Slični članci: