Da li imate preko 18 godina?

Promocija albuma ”Kao Zao Kor” Klinika Denisa Kataneca u KC Grad

Autor:

Hrvatski bend Klinka Denisa Kataneca koncertno će promovisati novi album „Kao Zao Kor“ u petak, 29. septembar u 20h u Kulturnom centru GRAD.

Klinika je bend oformljen oko kantautora Denisa Kataneca koji je poznat po projektima FELON i Okanagan LTD i mnogobrojnim nastupima na Balkanu i kritičkim hvalospevima. Denis Katanec je prepoznatljiv autor intimnih i emocionalno nabijenih tekstova i pesama koje upotpunjuje aranžman cijelog sastava Klinike. Zajedničkim snagama pesme se pretvaraju u vrtlog emocija i energičan muzički izražaj koji publiku ne ostavlja ravnodušnom. Takvu konekciju sa intimom publike ne viđamo često, a može se nagađati da je upravo to faktor postojanja vernih posetilaca Klinike koji se redovno vraćaju po svoju katarzu.

Klinika se žanrovski može opisati kao mešavina avant-folka, shoegazea, psihodelije i eksperimentalne glazbe. Album “Jada Jada” nizao je hvalospeve na muzičkim portalima, a njegov je “pandemijski tajming” nagnao mnoge stare i nove kliničare na posvećeno preslušavanje u izolaciji vlastitog doma. Otvoriviši put prema sve brojnijoj publici Klinika je novim albumom “Kao Zao Kor” samo zakucala svoj status jedne od najsjajnijih zvezda na alternativnom nebu.

Trenutnu postavu Klinike čine Karlo Cmrk (bas), Brane Norac (električna gitara, vokal), Vinko Vujec (bubnjevi) i Denis Katanec (akustična gitara, vokal)

Karte se mogu kupiti u pretprodaji u KC Gradu po ceni 800rsd. Na dan koncerta su karte 1000rsd.

Lajkuj:

Ostavite komentar:

Slični članci: