Da li imate preko 18 godina?

Pozdrav letnjim mesecima

U subotu, 20. juna, u Zaokretu ispraćamo proleće i dočekujemo leto. Nemojte da ispalite, jer dan ne može biti duži!

Autor:
2
0

Zaokret i Proto radionica organizuju humanitarni događaj na kojem ispraćaju proleće i pozdravljaju leto u subotu, 20. juna, u Zaokretu. Događaj počinje u 16 časova i trajaće do prvog mraka.

Ovom prilikom biće predstavljena prva u nizu dizajniranih lampi na temu godišnjih doba ilustratorke Monike Lang realizovane u saradnji sa Proto radionicom. Takođe, novi Zaokret i Proto cegeri/torbe Monike Lang biće štampani na licu mesta i prodavani po principu slobodnih donacija. Događaj će zaokružiti mini muzički nastupi Ane Ćurčin i Benjda u unutrašnjoj bašti Zaokreta sa kojima ćemo ispratiti proleće i sačekati leto u Beogradu.
Organizatori poručuju – nemojte da ispalite, jer dan ne može biti duži!
Nema više izgovora!
Serija svetlosnih objekata osmišljena u saradnji Proto radionice i Monike Lang, slavi dizajn najrazličitijih vremenskih prilika koje na poseban način utiču na raspoloženje ljudi i boje svakodnevicu kroz čarobni svet ilustracija ove ilustratorke. Prolećnu sezonu krinišemo lampom koja je posvećena ovom godišnjem dobu, karakterističnom delu godine za Beograd i njegove simbole koje svi volimo. Lampe će biti prodavane po specijalnoj promo ceni samo tog dana, a sav prihod od prodaje lampi i cegera odlazi u humanitarni fond Proto radionice.

Monika Lang rođena je 1978. godine u Somboru. Diplomirala je na Fakultetu primenjenih umetnosti u Beogradu, odsek Grafika i knjiga. Suosnivač je i član dizajnerske grupe Turbosutra, najpoznatije po projektu “Laserski samit jeftine grafike”. Kao nezavisna ilustratorka i grafička dizajnerka učestvuje u stvaranju projekata vezanim za kulturu i izdavaštvo.

Ilustratorka Monika Lang govori o predmetima koji su joj važni. Predmeti koje je sa nama podelila su uspomene sa putovanja, iz detinjstva, iz kuće i sa posla.

Lajkuj:

Ostavite komentar:

Slični članci: