Da li imate preko 18 godina?

Poslednji Piknik u sezoni otkriva vam novu lokaciju

Autor:

U nedelju 10. septembra u prostoru Luke Beograd, između lokacija Gastrošor i Silosa, Piknik vam otkriva novu lokaciju pogodnu za Piknik uživanje.

Očekujte savršeni muzički soundtrack za kraj leta uz DJeve Spacewalkera i Danila Kasa, Joga session-e, šah i stoni tenis u organizaciji Aktivnog kluba i radionice za decu oslikavanja skejtbordova, poručuju organizatori.

Piknik udružuje snage sa festivalom Samit nesvsrstanih i Cirkusferom i nudi vam savršeni nastavak Piknika ispod cirkuske šatre na samo par metara od Piknik livade! Takođe, za vreme samog Piknika možete pronaći nešto za vas na trift rasprodaji odeće.

Ponuda hrane i pića realizuje se u saradnji sa kafeom Zaokret, Burger House Bros, 2Tales destilerijom, Salto pivarom, Eden vinarijom, Ferdinand knedlama i Bubamara gelatom.

Svake godine Pikniku se trudi da unapredi i pronađe nove načine za korišćenje manje plastike i pravljenje što manje plastičnog otpada. Svo piće na Pikniku služi se isključivo u Piknik čašama od višekratne plastike i ukoliko imate Piknik čašu sa nekog od prethodnih Piknika ponesite je, a ukoliko nemate možete kupiti svoju koja će vas služiti i ove i sledećih sezona Piknika.

Dođete i na poslednji Piknik u sezoni kako biste još jednu zelenu oazu u Beogradu iskoristili na najlepši mogući način!

Lajkuj:

Tagovi:

Ostavite komentar:

Slični članci: