Da li imate preko 18 godina?

Otvaranje novog Berlinera i prvog beogradskog džin bara Leticia

Za dobrim konjem prašina se diže.

Autor:
0
2

Nakon pet godina provedenih u prostorijama stare carinarnice u Savamali kao pivnica, Berliner se seli u Krunsku 61, proširuje meni i postaje restoran. Projekat enterijera restorana, izvedenog u kući iz 1938. godine, radio je nagrađivani studio AUTORI. Piva koja ćete moći da probate u novom Berlineru su Kabinet i piva Apatinske pivare. Pored dobro poznatih kobasica i rebaraca, u meni su dodati: doručak od organskih jaja, devet burgera, ramstek, salate i italijanska porketa koju posebno preporučujemo.

Na spratu iznad otvoriće se sestrinski lokal Berlinera i prvi beogradski džin bar, Leticia. Neki od džinova koje ćete moći da pijete su: Alkkemist, Tanqueray No. Ten, Thomas Dakin Manchester, Harahorn Norwegian Gin, Le Tribute, Roby Marton, Opihr Oriental Spiced Gin i drugi, sa ili bez precizno biranih tonika kao što su Fever Tree, Thomas Henry i Fentimans. U karti pića su i Nikka, Balvenie, Oban, Omar, Paul John Brilliance viskiji, Diplomatico, Zacapa i drugi rumovi, tekile, votke, infuzije i kokteli. Za vizuelni identitet džin bara zadužena je Metaklinika.

INSTAGRAM @berliner_restoran / @leticia_ginbar
FACEBOOK Restoran Beriner / Leticia Gin Bar
TWITTER @berlinerbeograd / @leticiabeograd

Berliner vas poziva u Krunsku 61 na otvaranje novog restorana i Leticia džin bara! Vrata se otvaraju u sredu 14. novembra u 19h. Dobrodošli! 

Lajkuj:

Komentari:

  1. Fjdljsf JFODKjfd says:

    Od prilicno odlicnog napravii su prilicno besmisleno mesto…

  2. Sanja says:

    Jedno od najboljih mesta u gradu!!! Topla atmosferica sa preukusnim kolacima☺️

Ostavite komentar:

Slični članci: