Da li imate preko 18 godina?

Osvetlimo obraz zajedno!

Nedelja humanosti u prodavnici Remake od 9. do 16. marta.

Autor:

Proto radionica, Remake i umetnici okupljeni oko lightbox projekta, ponovo imaju iznenađenje za vas, zato otkažite sve što imate i započnite ovaj vikend tako što ćete učiniti nešto zaista dobro i plemenito.

Svratite u prodavnicu Remake u subotu 9. marta, od 18 časova i započnite nedelju humanosti koja traje sve do 16. marta, kada ćete imati priliku da kupite zanimljive lampe s potpisom poznatih dizajnera i umetnika, po veoma specijalnoj ceni. Ovim događajem se obeležava i početak prodaje Proto lightbox lampi u Remake prodavnici.

Osim toga, uz piće i čašicu razgovora, učestvujete u našoj dobrotvornoj akciji, jer sav prihod od prodatih light objekata ide u humanitarne svrhe za Specijalnu bolnicu za celebralnu paralizu i razvojnu nerologiju.

Proto, Remake i umetnici poručuju: “Nema izgovora, ako ste u gradu, sto posto se vidimo! Mi očekujemo baš vas! Osvetlite nam obraze.”

Ksenija Pantelić je grafičarka i ilustratorka iz Beograda. Istoriju umetnosti i engleski jezik diplomirala je na Novom Zelandu, a u Beogradu je, na Fakultetu likovnih umetnosti 2008. godine, diplomirala grafiku. Aktivno učestvuje na grupnim i samostalnim izložbama u zemlji, i u inostranstvu. Organizovala je do sada tri samostalne izložbe u Poljskoj i dve u Beogradu. Od 2009. godine aktivna je učesnica unutar likovne grafičke i dizajn scene Beograda. Njene ilustracije su korišćene kao vizuelni identitet književnog festivala ŠUŠUR (od 2011. godine), kao vizuelni identitet radio emisije POPKUJNA na Radioaparatu, kao naslovnice knjiga (BOOKA izdavačka kuća), unutar časopisa ELEMENTI, identitet Femixeta 7 projekta, na majicama i lightbox PROTO…

Nikola Velicki je rođen u Nišu. Diplomirao na Fakultetu likovnih umetnosti u Beogradu 2008. godine u klasi profesora Miodraga Mlađovića. Doktorirao 2018. godine na istom fakultetu u klasi profesora Vladimira Veljaševića. Dobitnik je 3 nacionalne nagrade za grafiku. Izlagao je na mnogobrojnim izložbama u zemlji i inostranstvu. Član je ULUS-a od 2009. godine. Radi kao umetnički saradnik na Fakultetu likovnih umetnosti u Beogradu.

Monika Lang je diplomirala je na Fakultetu primenjenih umetnosti u Beogradu, odsek Grafika i knjiga. Kao ilustratorka i grafička dizajnerka učestvuje pre svega u projektima vezanim za kulturu i izdavaštvo. Od 2011-2018. predavala ilustraciju na odseku Grafički dizajn Fakulteta za umetnost i dizajn, a trenutno pored freelance angažmana radi na poziciji art direktorka u dizajn studiju Metaklinika. Suosnivačica je i članica dizajnerske grupe Turbosutra, s kojom se od 2006. kontinuirano bavi kreativnim i izlagačkim radom.

Lajkuj:

Ostavite komentar:

Slični članci: