Da li imate preko 18 godina?

Novogodišnje izdanje projekta Art Bites u Dragstorovim odajama

Dve neverovatne žurke u istom prostoru.

Autor:
1
0

Beogradska publika je imala priliku da se upozna sa projektom ArtBites maja 2017. godine kada je kustos Bogomir Doringer predstavio Mihelu Pelusio i Glen Vervliet, umetnike sa trenutnim prebivalištem u Antverpenu, koji su u Dragstoru izveli svoj performans pod nazivom Spacetime Helix. Drugo izdanje ArtBites hepeninga će se odigrati u novogodišnjoj noći u saradnji sa Bikini Art rezidenturom iz Italije. Bikini će predstaviti umetnicu Marin Žilije čija praksa je utemeljena u njenoj percepciji drevnih kultova i kolektivne ikonografije.

Ovu umetnicu fascinira istorija ratovanja i preživljavanja. Njen rad uključuje androgine figure, hibridna stvorenja između ljudi i životinja u činovima borbe i seksa. Marin će oslikati mural u odajama, a predstavljanje murala publici Dragstora će ispratiti i set Bikini rezident didžeja Vesija. Nakon Art Bites događaja od 4 ujutru u odajama počinje i zvanični Dragstorov novogodišnji afterparti na kom će muziku birati WC7 i Bagira.

Bikini Art Residency NYE at Drugstore Belgrade

Dragstor tradicionalno piše dva narativa za Novu godinu tako da će nas tokom cele večeri paralelno u Velikoj i Crnoj sobi zabavljati hedlajneri: tehno veteran Zadig iz Pariza, zatim Anastasija Kristensen koja je pokupila etiketu najboljeg artista koji se probio u 2017. godini, kao i legendarni Karlos Sufront iz San Franciska. Njima će se pridružiti specijalni gost Takt iz palestinskog umetničkog i didžej kolektiva Jazar Crew i najbolja imena lokalne scene kao što su rezident didžej Dragstora, Filip Xavi, uvek uzbudljivi 33.10.3402, RAR iz ekipe Music Reactions, Mangulica FM koji će nastupati uživo i osnivač plusplusplus i Dis-patch festivala bartleby.

NYE Drugstore w/ ZADIG, Carlos Souffront, Anastasia Kristensen

Karte za ovaj događaj se po ceni od 2000 rsd mogu kupiti na prodajnim mestima Eventim Serbia i onlajn putem ovog linka. Na dam žurke, karte će na ulazu koštati 2500 RSD.

Lajkuj:

Ostavite komentar:

Slični članci: