Da li imate preko 18 godina?

BEOGRADSKI SAJAM NAMEŠTAJA – SADA . DIZAJN / TRADICIJA / INOVACIJA

Međunarodni beogradski Sajam nameštaja. Od 10. do 15. novembra 2015. godine na Beogradskom sajmu

Autor:

Za ljubitelje novih trendova u svetu dizajna, inovativnih rešenja i modela nameštaja svih vrsta i namena, kao i savremenog koncepta rasvete i asesoara za uređenje i opremanje prostora, ultimativni događaj godine je Međunarodni beogradski Sajam nameštaja. Uz brojna kreativna i programska osveženja, događaj će predstaviti kompletnu produkciju domaćih proizvođača nameštaja kao i uglednih kompanija iz regiona i sveta.

BFF_brosura_LINE2

Sajam predstavlja jedinstvenu priliku da se na jednom mestu sagledaju svi aspekti savremenog dizajna, a kreativna industrija predstavi kao okosnica razvoja jednog društva. Uz prepoznavanje značaja kulturološkog aspekta u doživljaju i poimanju enterijera, Sajam nameštaja je ove godine programski jače implementirao dizajnerska dostignuća u jednu od važnih grana privrede. Programski naglasak na dizajnerski segment predstavlja pozitivan zaokret u konceptualnom i organizacionom smislu i obeležiće ovogodišnji najvažniji promotivni događaj za sve učesnike industrije nameštaja u regionu jugoistočne Evrope, drvne industrije, ali i oblasti dizajna i arhitekture. Među dizajn orjentisanim kompanijama koje će izlagati u hali 3 su: Prostoria, Hookl und Stool, Artisan, Lina Furniture, Extraform, Feydom, Chigo Contract, Boreal, Textum / Lay-Z, Catra Home, Shamliza

Najuspešniji dizajneri i umetnici iz čitavog regiona predstaviće se na “Izložbi mladih dizajnera” koja će, kao svojevrstan presek stanja u savremenom dizajnu, imati tendenciju otvaranja novih mogućnosti i biti i referenca za kontakt i buduću saradnju sa proizvođačima i predstavnicima privrede.

Ideje za svaku prostoriju, nameštaj svih vrsta i namena, različiti stilovi, ali i izuzetni zahtevi za izradu unikatnih dizajniranih predmeta, preko klasičnih komada, do luksuznog nameštaja, uz raznolikost boja i hi-tech materijala, čine najnoviju produkciju svih učesnika na sajmu. Sadržaj ponude upotpunjuje Međunarodni sajam mašina, alata i repromaterijala iz oblasti drvne industrije koji će se paralelno odvijati u halama 5 i 11 i prikazati bogat asortiman proizvoda za izradu i finalnu obradu proizvoda od drveta.

Potvrdu novom konceptu daje povratak velikih kompanija kao izlagača na Sajmu nameštaja (Simpo Vranje, Forma Ideale, Vitorog, Natuzzi…) i, prvi put, priključivanje nekoliko renomiranih svetskih brendova (Ikea).

Najznačajniju novinu na biznis planu ove godine predstvlja uvođenje Hosted buyer programa i jačanje poslovne posete. Sa ciljem podsticaja privrede i izvoza proizvoda na nova tržišta, Beogradski sajam organizuje dolazak i posetu kupaca iz celog sveta i direktan kontakt sa domaćim proizvođačima nameštaja iz regiona.

http://bff.talkb2b.net/

Ukupnoj slici o manifestaciji kao multimedijalnom događaju doprineće prateći program koji uključuje prezentacije, konferencije, predavanja…

Kao potvrdu najboljim proizvodima sa ovih prostora iz domena dizajna nameštaja, od ove godine tim internacionalnih eksperata dodeljivaće redizajniranu prestižnu nagradu Zlatni ključ.

Za što efikasniju promociju kompanija i efektnije poslovne aranžane tokom sajma, dostupan je B2B poslovni portal namenjen registraciji kako izlagača, tako i poslovnih posetilaca Sajma nameštaja 2015.

Više informacija o beogradskom Sajmu nameštaja 2015 na www.sajamnameštaja.rs

logo-fair copy 2

Atrakciju u ponudi predstavlja Herman Miller, američki proizvođač i čuveno ime u industriji nameštaja, najpoželjnije u poslovnom prostoru, sa revolucionarnim rešenjima u domenu kancelarijskih fotelja, stolica i stolova.

Lajkuj:

Ostavite komentar:

Slični članci: