Da li imate preko 18 godina?

Novi Piknik u Muzeju afričke umetnosti na Senjaku

Ponesite prostirke i piknik rekvizite, povedu decu, roditelje, ljubimce i uživajte u prirodi.

Autor:

U nedelju 26. maja vodimo vas u jedan od najzelenijih krajeva Beograda – Senjak u baštu Muzeja afričke umetnosti. Ovo je sedmi Piknik koji se održava u jednoj od najlepših bašti i prave male Afrike u Beogradu.

Pored relaksacije u prirodi i brojnim rekreativnim aktivnostima dostupnim na događaju, vreme na Pikniku može se iskoristiti i za obilazak aktuelne izložbe u Muzeju – “Zdravko Pečar – (Auto)portreti”, uz organizovano vođenje kroz izložbu sa kustosima.

“Specijalno za Piknik stiže nam DJ dvojac Colectivo Miramar iz Meksika, a tu je i Nevena Jeremić koji nas muzičkim ritmovima uvode u sve toplije dane. Sve posetioce Piknika ohrabrujemo da ponesu prostirke i piknik rekvizite, povedu decu, roditelje, ljubimce i da zajedno sa prijateljima uživaju prirodi”, navode organizatori.

Muzej afričke umetnosti osnovan je 1977. godine i jedini je muzej u regionu isključivo posvećen kulturama i umetnostima afričkog kontinenta.

Piknik je serijska letnja manifestacija u organizaciji udruženja Kišobran koja za cilj ima popularizaciju provođenja vremena na javnim zelenim površinama i podizanje ekološke svesti. Piknik počinje u 12 i traje do 20 časova, a prisustvo na događaju je besplatno.

Lajkuj:

Ostavite komentar:

Slični članci: