Da li imate preko 18 godina?

Nova saradnja Proto radionice sa umetnicima!

Male lightbox lampe sa unikatnim dizajnom kao idealan praznični poklon.

Autor:
0
0

Novi proizvod Proto radionice i ovoga puta u saradnji sa njihovim stalnim saradnicima, umetnicima: Ksenijom Pantelić, Monikom Lang i Nikolom Velickim pojavio se baš u vreme novogodišnjeg darivanja.

U pitanju su male lightbox lampe sa unikatnim dizajnom ovo troje umetnika čija je inspiracija bila sama Proto radionica. Izrađene su od špera i klirita i prikazuju samo mali delić asortimana Proto radionice čiji je slogan #izvodljivo već dobro prepoznatljiv svima koji su imali prilike da sa njima sarađuju.

Lampe su pravljene kao poklon prijateljima, klijentima i saradnicima radionice ali je Proto sledeći veliko inetersovanje svih kojih su ih videli odlučio da ovaj put omogući i njihovu kupovinu i naručivanje. Za sada ih možete naručiti preko sajta, Facebook stranice i Instagrama, a prihod od prodaje lampi biće raspodeljen na različite humanitarne akcije koje ova radionica planira.

Priliku da uživo vidimo ove jedinstvene poklone imali smo nedavno u beogradskom restoranu Od usta do usta gde su Ksenija Pantelić, Monika Lang i Nikola Velicki štampali majice sa svojim dizajnom u razmenu za stvari neophodne za decu Svratišta.

 

Fotografije: Jelena Jeremić

Lajkuj:

Ostavite komentar:

Slični članci: