Da li imate preko 18 godina?

Mystic Stylez presents: Forward Transition with Neana (UK)

U petak, 08. juna, u KPTM-u nastupa Mystic Stylez ekipa sa gostom iz Velike Britanije.

Autor:
1
0

Neana je deo novog talasa izvođača iz Velike Britanije, koji izbacuju izrazito perkusivne tvrde klupske trake, spajajući grime, zvuk New Jersey club-a, kao i Baltimore Club-a ili Chi Ghetto house. 08. juna moći ćete da ga čujete u Beogradu, u KPTM-u, sa početkom u 23h

Kao jedan od poslednjih članova Night Slugs familije, svojim DJ veštinama bez premca staje rame uz rame sa mnogo starijim DJ-evima, pa ga sve češće bukiraju u Londonu (FWD», Plastic People, Bugged Out, Boiler Room), kao i širom Evrope.

Trenutno je stacioniran u Berlinu, a u Beograd se vraća da završi ono što je započeo svojom prethodnom posetom 2014. kao i da predstavi “Eraser”, EP koji je izdao ranije ove godine za Night Slugs.

Pored njega će nastupiti dva člana Mystic Stylez ekipe, Thinker i Jackie D koji je takođe deo Čikaškog kolektiva TEKLIFE, a sa njima i Beogradskoj publici dobro poznat DJ Flip.

Ograničen broj karata možete kupiti u Zaokretu u Cetinjskoj po ceni od 300 dinara, dok će cena karte na ulazu biti 400 pre 01h, a 500 nakon toga. Delimo dva puta po jednu kartu onima koji se najbrže jave na redakcija@beforeafter.rs. 

Lajkuj:

Ostavite komentar:

Slični članci: