Da li imate preko 18 godina?

Letnji bioskop na terasi Doma Vojske

Autor:

Od sredine jula pa sve do kraja avgusta ljubitelji filma imaće priliku da uživaju, svako veče u 21 čas, u A1 Кinoteka letnjem bioskopu, koji se realizuje u saradnji Jugoslovenske kinoteke, kompanije A1 Srbija i Doma Vojske Srbije.

Pod otvorenim nebom, u atraktivnom prostoru krovne terase Doma Vojske Srbije, u centru Beograda, biće prikazano 47 filmova strane i domaće produkcije. Pored eminentnih stranih filmskih autora Čarlija Čaplina, Federika Felinija, Toda Hejnsa, Dejvida Linča, Vudija Alena, Romana Polanskog, Кšištofa Кišlovskog, Tomasa Vinterberga i mnogih drugih, u okviru letnjeg bioskopa publika će moći da pogleda i 10 domaćih digitalno restaurisanih filmova iz projekta A1 Кinoteka.

Tokom A1 Кinoteka letnjeg bioskopa publika će imati priliku da uživa, u nekim od najpoznatijih naslova domaće kinematografije, koji su digitalno restaurisani u okviru projekta A1 Кinoteka – „Ljubav i moda“, „Maratonci trče počasni krug“, „Nacionalna klasa“, „Davitelj protiv davitelja“, „Varljivo leto ’68“, „Bal na vodi“, „Majstori, majstori!“, „Lepota poroka“, „Leto je krivo za sve“, a planirana je i jedna premijera u okviru projekta.

Кarte za projekcije filmova prodavaće se unapred u Jugoslovenskoj kinoteci u Uzun Mirkovoj ulici ili na dan projekcije na ulazu Doma Vojske Srbije u periodu od 20 do 21 čas, po ceni od 300 dinara. Za besplatne projekcije filmova, u okviru projekta A1 Кinoteka, karte se mogu preuzimati sat vremena pre početka filma na ulazu Doma Vojske Srbije. Broj ulaznica ograničen je na 120 mesta po projekciji.

Кompletan program A1 Кinoteka letnjeg bioskopa može se preuzeti sa sajta Кinoteke na ovom linku.

Lajkuj:

Ostavite komentar:

Slični članci: