Da li imate preko 18 godina?

Kad se hoće, sve se može

PROTO radionica predstavlja limited editon majice – IZVODLJIVO urađene u saradnji sa 5 umetnika!

Autor:

Od osnivanja, pa do dana danas, radionica Proto, pored negovanja alata i mašina pod komandom uigranih majstora, i te kako brine da svaki proizvod bude pre svega lep i zanatski temeljno urađen. Ništa se ne prepušta slučaju i improvizaciji, pre svega ceneći „zlatne ruke“ koje mogu da izvedu ama baš sve.

Prepoznati od svojih klijenata kao neko na koga mogu da se oslone u svakom trenutku, kompanija Proto, s pravom opravdava svoj moto “izvodljivo” u pravom smislu te reči.

Već godinama sarađujući sa zanatlijama i umetnicima raznih profila, Proto je izgradio imidž prepoznatljivog izraza i rukopisa što se i ogleda i u promo majicama koje svake godine dizajniraju specijalno za svoje prijatelje i saradnike.

Povodom petogodišnjeg jubileja, Proto je ovog puta pripremio posebnu vrstu majici koja je nastala u saradnji sa poznatim umetnicima iz Srbije koji su ovu limitiranu seriju učinili jos autentičnijom. Ilustrujući Proto slogan #izvodljivo, Maja Đorđević, Monika Lang, Ksenija Pantelić, Nikola Velicki i Ivan Sarajčić, pokazali su na koliko različitih nivoa se može biti kreativan i zanimljiv.

Baš kao i Proto manufaktura koja svakim novim projektom proširuje svoje granice, ove majice su zaista pravi primer uspešne saradnje i negovanja umetničkih sloboda na zabavan način. Skrojene od najfinijeg pamuka i odštampane na prvoklasnoj sito štampi, ovaj odevni komad predstavlja nešto sto će svakom izmamiti osmeh na lice, prenoseći direktnu poruku da sve što poželite može da postane izvodljivo.

Na vama je samo da zaželite. Proto će već znati kako to da sprovede u delo, a obzirom da ova radionica nikad ne miruje. Bar kad su ideje u pitanju.

Vidimo se u Proto radionici!

tekst: Jordan Cvetanović, foto: Jelena Jeremić

Lajkuj:

Ostavite komentar:

Slični članci: