Da li imate preko 18 godina?

Gondrijev film o Zvezdi

Francuski reditelj podržao akciju

U ponedeljak uveče, u Novom bioskopu Zvezda, tačno u 12 trebalo je da počne projekcija filma “Enter the Void” reditelja Gaspara Noe. Međutim, ponoćni posetioci iznenađeni su specijalnom projekcijom, posle koje je usledio i planirani film.

zvezda44

Naime, čuveni francuski reditelj Michel Gondry (“Večni sjaj besprekornog uma“, “Nauka sna“) je preko privatnog poznanstva sa delom ekipe iz Zvezde saznao za upad u bioskop i događaje koji su usledili. Akcija mu se toliko dopala da je odlučio da podrži projekat i ovim povodom napravi animirani film koji sumira filozofiju i emociju koja kruži oko ovih zbivanja, a u stilu je njegovog poslednjeg filma o Čomskom “Da li je visok čovek srećan“.

zvezda11

Filmić kojim smo sinoć imali prilike da pogledamo prikazuje mlade ljude koji posećuju ovaj bioskop, kao i ispise iz manifesta. Kako su pred projekciju najavili, film će puštati pred svaku projekciju, tako da imate prilike da ga pogledate svakog dana u nekoliko termina. Ulaz na sve projekcije u Novom bioskopu Zvezda i dalje je besplatan.

Program Novog bioskopa Zvezda možete pratiti na njihovoj fejsbuk stranici

Lajkuj:

Ostavite komentar:

Slični članci: