Da li imate preko 18 godina?

Efemerne Konfesije u Svemiru // repriza

IMAGO Clu, nedelja, 7. april u 20h

Autor:
0
0

Efemerne Konfesije su post kabaretski muzički igrokaz koji se opire kanonima, kategorijama, šablonima i paternima nizom performansa fokusiranih na turbulentne emotivne relacije protagonista različitih iskustava i profesija odnosno njihovih često izvođenih karaktera – dreg kraljice Markiza de Sada i Dekadenca, dreg kraljevi  Zed Zeldić Zed, Darlin Brando i Fritz Klein, kao i lažna kraljica Johanna Helmut Kohl.

Kolektiv Efemernih Konfesija insistira na hibridnoj scensko-muzičkoj formi koja ne samo da referira na čitav spektar istorijskih primera performansa u čijem fokusu jeste čin preoblačenja, integriše sve oblike drag izraza na jednom mestu, već i kritički artikuliše dnevno-političku stvarnost.

Efemerne Konfesije su nastale 2015. godine i izvedene su premijerno na BEFEM festivalu u Kulturnom centru Grad iste godine. Svako sledeće izvođenje donelo je novi narativ sa novim protagonistima, drugim lokalnim performerima koji su se pridruživali kolektivu. Nakon četiri izvedene produkcije u Beogradu i Skoplju (TRANS – FORMACIJE, 2017) kolektiv EK predstavio je potpuno novu sagu pod nazivom  EFEMERNE KONFESIJE U SVEMIRU – songovi o dekadenciji, krizi spiritualnosti i azotu u IMAGO CLUB – u, kao i radio dramu u tri čina Efemerne Audio Pinjate nedavno emitovanu u okviru Trećeg Dramskog Programa RTS.

Zbog velikog interesovanja publike, EK će izvesti reprizno izvođenje komada EFEMERNE KONFESIJE U SVEMIRU – songovi o dekadenciji, krizi spiritualnosti i azotu”, u nedelju 07. aprila sa početkom u 20h – IMAGO CLUB u Dečanskoj 14.

Karte na ulazu biće 500 RSD, a više informacija o predstavi, performerima i protagonistima u ovoj epizodi sage možete pronaći na FB događaju.

 

 

 

Lajkuj:

Ostavite komentar:

Slični članci: