Da li imate preko 18 godina?

Đorđe Miljenović na Дočeku

Čovek koji se daje publici do srži, kako na nastupima, tako i u tekstovima svojih pesama, koje su ispunjene iskrenim emocijama i surovom istinom, nastupa u Novom Sadu.

Autor:
0
0

Sjajni umetnik i vrstan muzičar, Đorđe Miljenović, najširoj publici poznatiji kao Sky Wikluh, staviće svoj pečat raznovrsnim muzičkim žanrovima na Дoček 7527!

Nakon deset godina od prvog solo albuma „Ortaci ne znaju“, zatim „Zašto brate Vikler?“, „Zagađenje u Japanu“, Đorđe Miljenović je albumima „Sam pao, sam se ubio“ i „Amovi“ pokazao potpuno novu stranu svog stvaralaštva i dokazao zašto je jedan od najtalentovanijih muzičara sa naših prostora.

Pesme poput „Prelepa katastrofa“, „Dolazim ti uskoro madam“, „Gangsta love“ „Nisam dobro“ i druge odličan su materijal koji u sebi nosi različite muzičke žanrove, pa se tako Miljenović smelo igra sa rock, blues, soul elementima, istovremeno ostajući veran i hip hop-u, po kom je publici prepoznatljiv kroz bend Bad Copy.

Na oba albuma, Miljenović je ostvario saradnju sa zanimljivim gostima poput Sergeja Trifunovića, Ane Stanić, Olivera Nektarijevića, a poslednja numera „Zima“, koja je takođe izašla kao proizvod saradnje sa di džejem Predragom Ristićem, poznatijim kao META, na You Tube platformi je za manje od mesec dana imala već pola miliona pregleda. Singl je ujedno i najava za njihov zajednički album na kojem su radili protekle dve godine.

Miljenović je svoj talenat pokazao i komponujući muziku za „Srpski film“, a ne zaboravljamo njegov glas i tekst za odjavnu pesmu filma „Kad porastem biću kengur“, kao i hit „Lova“ koji je, u saradnji sa „kraljem romske muzike“ Šabanom Bajramovićem, snimljen za jednu od najpopularnijih srpskih serija „Vratiće se rode“.

Daje se publici do srži, kako na nastupima, tako i u tekstovima svojih pesama, koje su ispunjene iskrenim emocijama i surovom istinom. I baš zato 13. januara Novosadsko pozorište je idealna lokacija za vas jer stiže Đorđe Miljenović!

 

U okviru Дočeka 7527. u Novom Sadu nastupiće i Roby Lakatos, Roman Simović, Partibrejkers, Ritam nereda, Atomsko sklonište, Vroom, Sanja Ilić i Balkanika, Lena kovačević, Zemlja gruva, Del Arno Band, MAiKA, Sajsi MC & DJ BKO, Bitipatibi, Planet of Zeus, Sana Garić, Garavi Sokak, DJ Marko Milićević, Benjamin Fehr b2b Sloxxx, Nemesis, Renzo Spiteri, Josip A Lisac, Čičini Čvorci, Plavi ptičić, Loran Prokopić i David Klemm. Udruženje Visoko C i Jovana Balašević izvešće operu za decu “Baš Čelik”, Ludifico i Kreativni pogon Kabare Bre uz Aleksandar Dujin Bend, dok će u Galeriji Matice srpske biti izveden mjuzikl “Ko se boji Isadore Dankan”.

 

Lajkuj:

Ostavite komentar:

Slični članci: