Da li imate preko 18 godina?

DJ dvojac Filatov i Karas pozivaju vas na Дoček u Novi Sad

Dočekujući godinu u kojoj postaje omladinska porestonica Evrope, Novi Sad okuplja umetnike iz svih delova sveta 31. decembra u okviru Дočeka.

Autor:
0
1

Ruski DJ dvojac Filatov i Karas obara sve svetske top liste, i zbog toga se našao na listi umetnika koji će sa Novosađanima proslaviti dolazak Nove godine na centralnom gradskom Trgu slobode.

Sjajan uspeh i proboj na zvezdanu scenu ostvarili su obradom singla „The Good, The Bad and The Crazy“ sa francuskom pevačicom Imany. Od tada ovaj tandem postiže globalan uspeh zahvaljujući popularnim elektro-hitovima, a hit remix „Don’t be shy“ osvaja platinasti tiraž postajući broj jedan u Nemačkoj, Švedskoj, Norveškoj,Turskoj, Finskoj, Francuskoj i drugim evropskim zemljama, a našao se i na listi najtraženijih singlova muzičke platforme Shazam. Uz „Time Won’t Wait“, hit koji broji više od 70 miliona pregleda na platformi you tube i obradu hita iz osamdesetih „Tell it to my heart“ koji je postigao više od 40 miliona you tube pregleda, ovaj DJ dvojac nesumnjivo će napraviti dobru žurku u Novom Sadu nakon ponoći.

Filatov i Karas pozivaju vas 31. decembra na novosadski Trg slobode na nezaboravan elektro spektakl.

Na Дočeku 2019. na Trgu republike nastušpiće popularni beogradski bend novog pop zvuka Irie Fm. Na njihovu muziku niko ne ostaje imun, što zbog pristupa publici, tako i zbog autentičnosti i harizme kojom njihova muzika odiše.

Bežeći od bilo kakve klasifikacije, grupa već godinama uspešno „koketira“ sa različitim muzičkim žanrovima. Objavljivanjem pesme „Kliziš“, od prepoznatljivog rege zvuka prešli su na tradicionalni pristup pop muzici. Njihova muzika je svestrana, a muzički stil benda varira od pesme do pesme.

Energičnim nastupima i  neobičnom kombinacijom muzičkih pravaca oduševljavaju publiku širom zemlje. Bend je više puta nastupio na Exit festivalu, zatim na svim većim, regionalnim, kao i na brojnim evropskim festivalima. Neki od njihovih, najvećih hitova su pesme „Mystic twilight“, „Songs of the youths“, „Što ti telo puslira“, „Ljubav što smo stvorili“, „Kliziš“, „Putevi“. Zahvaljujući njihovom prvom albimu „Skills of the youth“, 2012. godine proglašeni su za za najbolji mladi evropski rege bend, u konkurenciji od preko 600 bendova.

 

Novi Sad obećava dobru zabavu u novogodišnjoj noći svirkom Irie FM, ali i programom na Trgu slobode gde će nastupiti Manjifiko, dr Nele Karajlić, DJ duo Filatov i Karas.

 

 

Lajkuj:

Komentari:

  1. Vuk says:

    U principu sam i trazio neku alternativnu scenu oko doceka, da nije klasicna atmosfera koja se na trgu srece. Ovo deluje kao super opcija.

Ostavite komentar:

Slični članci: