Da li imate preko 18 godina?

Četvrti Funk Kongres

U subotu, 15. decembra 2018. godine u Top Of The Hub Ušće održava se još jedan uzbudljivi muzički kongres.

Autor:
0
0

Kongres, kao naziv možda jeste glomazan i možda upućuje na političke kongrese, ali je istovremeno i adekvatan jer asocira na neko bitno okupljanje, na kojem treba nešto važno da se desi. Organizatori i učesnici Funk Kongresa su kao i uvek, zainteresovani za iskrenu, kvalitetnu muzičku i klupsku scenu u Beogradu i Srbiji koja je utemeljena u džez, funk i soul muzici sa izvedenim oblicima iz ovog korena. U tom kontekstu smo otvoreni i, iz godine u godinu, pozivamo na međuosobno upoznavanje, komunikaciju i saradnju sa svima koji su u istoj misiji.

Zato i ove godine, organizujemo četvrti po redu Funk Kongres, u subotu, 15. decembra 2018. godine u Top Of The Hub Usce (Poslovni centar Ušće, 25. sprat), sa sledećim programom:

DJ MACHIAVELLI (Groove opravdava sredstvo) – DJ SET
DJ TIMBE aka Bdat Dzutim – DJ SET
DJ Bob Hill aka The Return of the Illicit Groove – SPECIJALNI GOST FUNK KONGRESA IZ ENGLESKE – DJ SET
Plejboj – NASTUP UŽIVO
Belgrade Funk Combo – NASTUP UŽIVO
FILM – THANK YOU MASTERS 2018 – omaž velikanima funk muzike
Funk Technik Group – FTG – DJ SET
+
>>>SPECIJALNI GOSTI IZNENAĐENJA<<<

Sa nama su i YE YE- vintage shop sa funky garderobom i asesoarima, Vintage Shop iz Niša i LEILA Records – prodavnice ploča sa specijalnim izborom vinila inspirisanim Četvrtim Funk Kongresom!

Mesto održavanja: Top Of The Hub Usce (UŠĆE Tower, 25. sprat, Bulevar Mihaila Pupina 6). Cena karte iznosi 1.000 dinara, a prodajna mesta su DD Tickets (online i u okviru prodajne mreže), Strogi Centar, (Gospodar Jevremova 43, radno vreme: 18 – 01), Loznička 11 Garden Bar (Radno vreme 09:00 – 00:00).

Lajkuj:

Ostavite komentar:

Slični članci: