Da li imate preko 18 godina?

After kod Tifanija 10

Ljubavni vikend roman u svom desetom nastavku pomoći će vam da zažmurite i da na sopstvenom platnu, u glavi, pomešate sivu i zlatnu!

0
0

Simonida je ležala neko vreme u mraku i žmurila, ne verujući šta se izdešavalo i kako je mačka upropastila trenutak njenog života. Mislila je kako ove godine baš nema sreće ni u čemu, kada je začula korake u hodniku. I dalje je žmurila, misleći da će tako oterati uobrazilju da se neko zaista nalazi u njenom stanu. Već godinama ima neizlečiv strah da će u sred noći neko ući u stan, neki lopov ili nasilnik i opljačkati je dok ona spava ili ne daj bože silovati. Mada usred hroničnog nedostatka seksa to i ne bi bilo toliko loše.

Mislila je da ako se bude pravila da spava, da će je nasilnik ostaviti na miru i otići. Nije razmišljala o tome da je će joj odneti bogatstvo, uostalom nema ni šta da se odnese osim mikrotalasne i laptop, a za to je baš briga. Međutim, krckanje parketa se i dalje čulo pod nečijom težinom. U stanu je vladao totalni mrak, nije mogla ni krajičkom oka da vidi o kome se radi, sve dok nije začula glas koji je šaputao njeno ime. To je ipak neko ko je poznaje, odakle je provalnik mogao da zna njeno ime, osim ukoliko joj neko nije tipovao stan. Ali, taj i ako je došao da joj opljačka stan, sigurno je ne bi dozivao da se probudi. Kada je otvorila oči, pogledala je lice iznad svoje glave i shvatila da je to ipak Bane. Pomislila je da je izgubio ključeve od motora ili tako neku bitnu stvar, međutim presekao je njegov duboki glas, koji je pored svih stvari na njemu zaista zvučao seksi. Simonida je zaista mogla da se zaljubi i u nečiji glas, a Bane je imao onaj prodorni bariton koji preko telefona zvuči kao glasovi voditelja na radio Beogradu.

„Jel’ spavaš?“, pitao je dok je zavlačio ruku ispod pokrivača, što je dodatno uzbudilo Simonidu.

„Ne.“, odgovorila je i ispustila ogromni uzdah jer je njegova ruka već bila došla do njenog donjeg veša.

„Zajebi alergiju na mačke, morao sam da se vratim.“, ljubio je lagano po listovima nogu.

Na trenutak je pomislila – da li je bila dovoljno izdepilirana za ovaj poduhvat, ali se ubrzo setila da je pre dva dana bila kod Lole na Brazilki.

Lola je umela najbolje da čupa dlake u gradu i uvek je bilo prebukirano, ali Simonida je bila stara mušterija, Lola je znala kako diše svaka njena pora na telu i nije bilo problema, sve bi bilo gotovo za petnaest minuta, maks.

Ljubavni-roman-10-2

„Biće ti loše…“, jedva je uspela da izgovori Simonida, kada je Bane sklonio pokrivač da detaljno oseti njeno telo.

„Opusti se…“, rekao je Bane iskusno, podigavši njene noge kako bi je svukao do kraja. Simonida je jednom rukom došla do kopče njegovog kaiša i osetila ispupčenje na šlicu, što je svakako bio dobar znak. Spretno ga je otkopčavala, iako nije verovala da i dalje sve to zna, s obzirom na da nije dugo bilo ni sa kim. Međutim, seks je zaista kao vožnja bicikla, nikada se ne zaboravlja, dovoljna je sekunda da se mozak podseti svega što je ikada naučio o tome. Bane je nastavljao da istražuje njeno telo jezikom, dok se Simonida uvijala pod naletima strasti. Bože, ovo sve već izgleda kao najobičniji vlažni san, pomislila je kada je šakama obuhvatio njene čvrste dojke, pokušavajući da u potpunosti obljubi njene bradavice što je u Simonidinom telu izazvalo poplavu naježenosti. Nije mogla da veruje da se za tih par trenutaka već potpuno preznojila što je uzrokovalo da klizi pod njegovim dodirima. Na neki način, celim telom je pokazala koliko se loži na njega. Okrenula se na stomak, instiktivno, kao da je znala da Bane najviše voli tu pozu, dok je on otkopčavao svoje pantalone.

Zažmurila je, očekujući da će svakog trenutka da primi njegov projektil u sebe i da se nađe na sedmom nebu, daleko negde u vasioni.

Međutim, alarm njenog telefona je odjednom zazvonio i Simonida se razočarano trgla iz sna, oblivena znojem. Zapravo, to je zaista bio samo san, a sat je uporno zvonio, dok Simonida nije znala gde se nalazi. Pogledala je kroz prozor, dan je uveliko već bio počeo, čula je graju dece ispod prozora. Bacila se na jastuk, uz veliki uzdah, rezignirana što je po ko zna koji put sve izfantazirala. Kako je moguće da je sve bilo tako realno i kao da se zaista desilo. Nije mogla da veruje da je u snu toliko neuspešna i da makar u rem fazi ne može da dođe do kraja. Uopšte nije bila svesna koji je danas dan, da li treba da ide na posao ili ne. U svakom slučaju, čim dođe sebi, bez obzira na dan u nedelji, otkazaće sve i ležaće u krevetu, gledajući televiziju. Najmanje što joj je potrebno u ovim trenucima bio je kontakt sa spoljnim svetom i ljudima. Pogledala je na sat i shvatila da je ipak nedelja, što joj je olakšalo ovu teskobu u duši. Bar nije morala da troši dane od odmora na frustracije zbog neuspelog ljubavnog sastanka. Prokleta mačka, koja je oterala ljubavnika iz njenih snova je skočila na krevet, dajući znak da je gladna, a Simonida ju je i dalje mrko gledala, počinjući da je mrzi. Ipak je ustala, odšetala do kuhinje, da potraži već otvorenu konzervu hrane.

Ljubavni-roman-10-3

Nakon nekog vremena, Simonida je stajala na terasi zamišljena, pijući miks ceđene pomoranže, grejpfurta i jabuke. Tako je najbolje da počne dan, osećala je kako je ceđeni sok vraća u život dok gleda kako grad postaje sve haotičniji. Imala je osećaj da danas ima neku obavezu ili događanje na koje mora da ode, a htela je da ostane sama kod kuće i svari celu neprijatnost od prošle noći. Najbolji način da se smiri uvek je bio da pogleda nekoliko starih epizoda „Seks i grada“, jednostavno pustiće neku epizodu nasumice, pa možda se ponovo i uspava. Ta serija je na nju delovala lekovito, gotovo sve što su govorile junakinje bilo je u skladu sa Simonidinim razmišljanjima o ljudima i muško ženskim odnosima. Uostalom, gotovo da nije znala ženu koja bar u jednom trenutku nije poželela da živi kao Keri Bredšo. Možda zvuči otrcano, ali u svakoj ženi je, pa i u Simonidi, potajno rasla želja o misterioznom Zverki koji se povremeno, poput provalnika pojavljuje u njihovim životima, stvarajući magiju od stvarnosti. Otišla je nazad u sobu, potražila neki od dvdijeva koje je kupila u fri šopu na nekom proputovanju, i pritisnula je dugme „play“ na dvd plejeru. U slici se pojavilo čuveno šuštanje, prepoznatljiva oznaka HBO produkcije i još čuvenija špica kada Saru Džesiku Parker, savršeno stilizovanu zalije autobus. To je bio trenutak potpunog smiraja, početak serije koju je mnogo volela da gleda iako je neke dijaloge i situacije znala napamet. Bila je ovo jedna od onih epizoda, kada je Samanta uspela da ofarba stidne dlačice u crveno, poredeći svoj busen sa klovnom, s obzirom na to da su junakinje bile na proslavi rođendana Mirandinog deteta. Simonidi to uvek izmami osmeh na licu.

Sasvim slučajno, krajičkom oka, primetila je da je njen telefon zavibrirao i pogledala je ko joj šalje poruku. Bio je to Bane. Protrljala je oči, kako bi se uverila da i dalje nije u snu. Poruka je bila kratka i duhovita, pisalo je „da li je sa mačkom sve okej?“, sa smajlijem na kraju. Simonida se nasmejala i poslala smajlija, razmišljajući da li je u redu da mu pošalje da i dalje želi da se vidi s njim, uprkos problemima. Međutim, Bane je više nego očigledno želeo da se njihova priča nastavi, pa je predložio da se vide kod njega. Simonida je pomislila da li je preterano da kroz nekoliko sekundi odgovori da je to sjajna ideja ili da ipak malo pričeka, da čovek ne pomisli da je ozbiljno zagorela. Odlučila je da ovoga puta ne igra nikakve igrice i poslala vrlo kratak odgovor: „To bi bilo savršeno.“

Nazad je dobila još jedan smajli i koordinate njegovog stana, što je nedelju po prvi put posle dugo vremena učinilo idealnim danom u nedelji. Ubrzo zatim usledila je čuvena panika u obliku pitanja: šta obući?

Zauvek vaš

Sasa-Waltz

Lajkuj:

Ostavite komentar:

Slični članci: