Da li imate preko 18 godina?

VRTEŠKA: treći međunarodni festival zanatskog piva u Dorćol Platzu

Samo Pivo bar & Kabinet pivara pozivaju na vikend-druženje 11. i 12. maja sa pivskim ukusima iz celog sveta.

Autor:
0
0

Ukoliko ste raspoloženi za vikend izlet uz neka od najimpresivnijih kraft piva poreklom iz svih delova sveta – od Estonije, preko Švedske, do Novog Zelanda, dođite na majsku Vrtešku! Ovo je jedinstvena prilika da uz odličnu muziku i u dobrom društvu uživate u ukusima vrhunskog domaćeg i svetskog zanatskog piva. 

Ne morate da obiđete svet kako biste probali najraznovrsnija kraft piva, jer će se 11. i 12. maja u Dorćol Platzu odrzati se internacionalni festival zanatskog piva, jedini te vrste u regionu, koji treću godinu zaredom okuplja najbolje svetske male pivare.

Najcenjenije pivare od Rusije, Estonije, Švedske, Norveške, Danske, Holandije, Belgije, Velike Britanije, Španije, Grčke do Novog Zelanda spremile su  uzbudljivu vožnju vrteškom kroz pivske stilove i upoznavanje sa pivskim majstorima koje će pomeriti granice doživljaja piva.

Pored najraznovrsnijih ukusa zanatskih piva u sklopu festivala će se naći i škola piva, a stručni proizvođači će vam se naći pri ruci i objasniti vam zašto vam se neki ukus dopao više.

Više informacija o ovoj manifestaciji, koja raste i polako postaje tradicija, a Beograd čini metropolom piva, možete naći na Facebook event-u. 

Lajkuj:

Ostavite komentar:

Slični članci: