Da li imate preko 18 godina?

VOX POPULI

Autor:
0
1

Već par dana grad se doteruje za posetu ruskog predsednika Vladimira Putina. Padobranci, tenkisti i piloti danima su uvežbavali koreografije za vojnu paradu koja obeležava oslobođenje Beograda, a čitav događaj pomeren je par dana ranije da bi Putin mogao da joj prisustvuje. U drugom izdanju nove rubrike Vox Populi pitali smo sugrađane šta misle o dolasku ovog gosta.

Dvoje

dvoje

Devojka: Čuli smo da Putin dolazi, jao sad sam zboravila zašto a rekao si mi sinoć… Aj ti im reci…

Momak: Pa dolazi povodom 65 godina odoslobođenja Beograda. A ono što mi od toga imamo je što nam probijaju uši ovim avionima već danima.

Devojka

wendsday

Čula sam da dolazi Putin ali nisam previše informativno obaveštena, znam samo da dolazi i da je zbog toga čitava ova organicacija u poslednjih par dana.

Tetkica

tetkica

Dolazi Putin povodom parade… ’83 godine je bila poslednji put. Znate kako to je čovek visoke funkcije i političar svetskih razmera prema tome smatram da treba da potoji najveći mogući stepen bezbednosti.

Momak

lik

Ne znam ko dolazi i ne znam šta se dešava. Mislim da dolazi Ban Ki Mun – majmun.

Penzionerka

penzionerka

Jako se radujem Putinovom dolasku, volim što dolazi! Dolazi zbog proslave ali verovatno i zbog drugih nekih stvari, ali to ne znamo, haha!

Boem

druid

Mislim da je za državu sve ovo jako dobro! Država mora da ima svoje značenje, svoju moć. Treba da se pokažemo da postojimo. Za mene je ovo jako lepo. I korisno.

Radnik

radnik

PUTIN JE NAŠ ČOVEK! Ja 25 godina živim u Rusiji i jako sam zadovoljan sa Putinom. To je jako bitno, da budemo sa Rusijom, mi nemamo drugog nikog.

Iz kola

iz kola

Meni je sve ovo ok. Tako i treba da bude.

Lajkuj:

Komentari:

  1. carski says:

    bakuta i poslednji koment

Ostavite komentar:

Slični članci: